İsrailin mide bulandıran oyunu

Abone ol

İsrail 33 gün boyunca bombaladı. Bombaladığı hedefler arasında bakın neler çıktı.

Lübnan'da 9.5 milyar dolarlık tahribat yapan İsrail, çoluk çocuk demeden sivil yerleşimleri bombalarken ekonomide rakiplerini de ihmal etmedi.

Bombalarken Lübnan'da faaliyet gösteren sanayi tesisleri arasında İsrail'e rakip olan ve Irak'a mal satan firmaları tercih ettiğine dikkat çeken Lübnan Ekonomi Forumu Başkanı Mahmud El- Bodan, 50 bin meskenin de harap olduğunu söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın verdiği kahvaltılı toplantıya katılan El-Bodan burada yaptığı konuşmada Türk işadamlarına yatırım için çağrıda bulundu.

MÜŞTEREK ÇALIŞMAYA DAVET

Konuşmasına Lübnan'daki savaşın olumsuz etkilerini anlatarak başlayan Al- Bodan, İsrail'in yapmış olduğu 33 günlük savaşı ve beraberinde ekonomik, iktisadi ve toplumsal alanda getirdiği zararların olduğunu söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan MÜSİAD Başkanı Dr Ömer Bolat da Lübnan'ın saldırı öncesinde toplam milli hasılatının 18 milyar dolar olduğuna değinerek, saldırı sonrasında yaklaşık 9,5 milyar dolarlık bir tahribatın olduğuna da dikkat çekti.

Günün Önemli Haberleri