İslam dinini anlatan en kapsamlı site

Abone ol

İslam Dini hakkında hazırlanan en kapsamlı internet sitelerinden biri olan Hakdin.net yayın hayatına başladı.

İslam Dini hakkında hazırlanan en kapsamlı internet sitelerinden biri olan Hakdin.net yayın hayatına başladı. Benzeri sitelerden farklı olarak, tasarımı ve zengin içeriği ile dikkat çeken Hakdin.net gelişen teknoloji ile bilgi için en çok başvurulan kaynak olan internette, İslam Dini’ne ait merak edilen sorulara cevaplar bulmayı hedefliyor.


İçeriğinde yer alan bilgilerin oluşturulmasında Hakikat Kitapevi Yayınları ve www.dinimizislam.com sitesinden faydalanılan ve sürekli olarak güncel tutulan site, kategori altına aldığı konularla ziyaretçilerine tam bir bilgi ziyafeti sunuyor. Kuran-ı Kerim, Tefsir, İlmihal, İslam Tarihi gibi kategori başlıkları bulunan sitede ayrıca Peygamberlerin Hayatı, Eshab-ı Kiram, Mukaddes Mekânlar gibi birçok başlık da bulunuyor.


Ehl-i sünnet âlimlerinin kıymetli eserlerini kaynak alarak, Ehl-i sünnet itikadına uygun olarak hazırlanmış www.hakdin.net sitesi, değişik kültürlerden insanlara ulaşmak ve İslam dinini tanıtmak amacıyla İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Boşnakça ve Arnavutça olmak üzere 6 dilde yayın yapıyor. En kısa zamanda dil sayısının 14’e çıkartılacağı sitede, 2001 yılında vefat eden Prof. Dr. Orhan Karmış’ın sesinden Kuran-ı Kerim tefsiri de yer almakta.


İnternet kullanıcıları www.hakdin.net adresine girerek İslamiyet hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabiliyor hem de İslam Dini hakkında en çok sorulan soruların cevaplarını bulabiliyorlar.

Günün Önemli Haberleri