iPhone 5S'in Türkiye fiyatına tepki yağdı

Abone ol

iPhone 5S Türkiye'de 3 bin 199 TL'den satılacak. iPhone 5S'in dünyadaki en pahalı satıldığı ülke olduk. iPhone 5S fiyatına twitterda tepki

iPhone 5S Amerika ile birlikte bir çok Avrupa ülkesi ve uzakdoğu ülkelerinde 20 Eylül'de satılmaya başlandı. iPhone 5S'in dünya üzerinde en pahalı satıldığı ülke yine Türkiye oldu.

Singapur'da 1.500 liraya satılan iPhone 5S Türkiye'de tam iki katına satılacak. Açıklanan rakam 16 GB iPhone 5S için 3 bin 199 lira oldu.

EN PAHALISINDAN BİLE 2 KAT PAHALI

iPhone 5S'in 16 GB modeli Almanya ve Fransa'da 699 Euro'ya, İngiltere'de 549 Sterline satılıyor. Türkiye dışında iPhone 5S'in en pahalı satıldığı ülke Kanada... Ancak oradaki fiyat bile bizimkinin yarısı... Kanada'da iPhone 5S 16 GB telefonun satış fiyatı 719 Kanada Doları... Çin'de ise iPhone 5S Türkiye fiyatıyla 1.710 liradan satılıyor.

iPHONE 5S TÜRKİYE'DE NİYE PAHALI?

iPhone 5S'in bizde bu kadar pahalı olmasının temel sebebi vergiler... iPhone 5'ten alınan vergi oranlarını dikkatinize sunarsak sanırız 3 bin 199 TL'lik fiyatın esrarını çözebilirsiniz.
(DEVAMINI OKU)

TWİTTERDA TEPKİ YAĞIYOR

iPhone 5S'in Türkiye fiyatıyla dünya rekorunu altüst etmesi sosyal medyada gündem yarattı. #iPhone5Salacağıma  ve #iPhone5 başlıkları altında açılan taglar ilk 10'a girdi.

İşte #iPhone5Salacağıma tepkileri;












iPHONE 5C HANGİ ÜLKEDE KAÇ LİRA

iPhone 5S en pahalı Türkiye'de. Almanya ve Fransa'daki fiyatlar aynı. Kanada ve Çin'deki fiyatlar yüksek denmişti ama bizim yarımıza satılıyor. (iPhone 5S ülke fiyatları  TIKLAYIN)

iPhone 5S parmak izi için şok iddia

iPhone 5S'in en önemli özelliği parmak izi ile çalışması. Peki İphone 5S'teki parmak izlerini Apple istihbarat örgütlerine verirse ne olacak?



Çin ucuz İphone'un daha ucuzunu yaptı

Apple'ın tanıttığı iPhone 5C ucuz iPhone olarak tanımlanıyordu. Çinliler onu da kopyaladı ve daha ucuzunu yaptı.

iPHONE 5S REKOR KIRDI

iPhone 5S'in satış rakamı açıklandı. Apple inanılmaz bir rekoru ilan etti. 3 günde tam 9 milyon telefon satıldı.
iOS 7 'de akıl sınırlarını zorlayan bir rekor geldi.

(TAMAMINI OKU)

iPHONE 5S ALACAKLAR DİKKAT!

Akıllı telefonları dayanıklılık testine tabi tutan SquareTrade, yeni iPhone'ların önceki modellere göre daha kolay kırıldığını belirtti. En iyi notu iPhone 5 aldı. (TEST SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN)

iPhone'un parmak izi sistemi yalan oldu

Alman hacker’lar, satışa sunulması üzerinden sadece birkaç gün geçtikten sonra iPhone 5S’in parmak izi sensörünü hack’ledikleri öne sürdü. (TAMAMI İÇİN TIKLAYIN)

iPhone'u meme ucuyla açtılar

Apple'ın yeni telefonu iPhone 5S'teki parma izi okuma sistemi çökeltildi. Japonya'da iphone'u meme uçlarıyla açtılar. (TAMAMINI OKU)

iPHONE 5S HABERLERİ TAMAMI

Günün Önemli Haberleri