İntihar mı cinayet mi?

Abone ol

Bir lise öğrencisi eski okul binasında asıl halde bulundu. Okul içinde bazı duvarlardaki resimler dikkat çekti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Tavşancıl beldesinde bir lise öğrencisi, kendisini kullanılmayan eski okul binasının merdivenlerine iple asarak intihar etti. Okul binası içinde bazı duvarlarda cinsel temalı resimler ile haç resmi ve hemen yanında "İsa bizi korusun" yazısı dikkat çekti.

Yaklaşık 2 gündür kendisinden haber alınamayan Hereke Nuh Çimento Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan M.H.Z.'nin (17) cesedi, bugün Tavşancıl beldesinde bir süredir kullanılmayan eski Tavşancıl İlköğretim Okulu'nun 2. katındaki merdivenlere iple asılmış halde buldu. Eski okul binasında bir kişinin intihar ettiği haberi üzerine hemen olay yerine giden jandarma ekipleri, merdivenlerde iple asılı halde bir erkek cesedi buldu.
Yapılan araştırma sonucu, intihar ettiği tahmin edilen kişinin 2 gün önce babası Ata Zeyrek tarafından jandarmaya kayıp olduğuna dair başvurulan öğrenci M.H.Z. olduğu tespit edildi. Olay yerinde bulunan tabureden öğrencinin intihar ettiği sanılırken, savcılık ve güvenlik güçleri cinayet şüphesi üzerinde de duruyor. Yapılan ilk incelemenin ardından öğrenci M.H.Z.'nin cesedi asıldığı yerden indirilerek, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Baba Ata Zeyrek ise oğlunun herhangi bir meselesi olmadığını söyleyerek, "Oğlum okulunda çok başarılı bir öğrenciydi. Evde de herhangi bir sorunumuz yoktu. Sadece bir kız arkadaşı vardı. Ondan da haberimiz vardı. Neden intihar ettiğini bilemiyoruz" dedi.

Arkadaşları, M.H.Z.'nin şakayı çok seven ve hayat dolu bir kişi olduğunu, neden intihar ettiğini anlayamadıklarını belirtti.

M.H.Z.'nin zaman zaman intihar ettiği okul binasına giderek arkadaşlarıyla sohbet ettiği iddia edilirken, okul binası içinde bazı duvarlarda cinsel temalı resimler ile büyükçe bir haç resmi ve hemen yanında "İsa bizi korusun" yazısı olduğu görüldü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

Günün Önemli Haberleri