İnternette o fotoğrafı görünce

Abone ol

5 yıl önce ayrıldığı sevgilisinin nişanlandığını öğrenince dünyası yıkılan genç intihar etti.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, uzun süre işsiz kaldıktan sonra girdiği sınavlarda başarılı olup Ege Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olmaya hak kazanan 27 yaşındaki Polat Bilman, sosyal paylaşım sitesinde eski sevgilisinin nişan fotoğraflarını görünce bunalıma girip, gittiği parkta emekli astsubay babasına ait tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son verdi. Bilman'ın geride, 'Ölümümde kimsenin suçu yok. Beni ileride yeğenlerime kötü anlatmayın' yazılı intihar notu bulundu.

Olay dün saat 14.30 sıralarında, Forbest Caddesi üzerindeki parkta meydana geldi. Üniversiteden mezun olduktan sonra yaklaşık 1.5 yıl işsiz gezen Polat Bilman, bir süre önce girdiği sınavlarda başarılı olarak Ege Üniversitesi Yabancıdiller Bölümü'ne araştırma görevlisi olarak girmeye hak kazandı.

ESKİ AŞKINI İNTERNETTE BULDU

İnternetteki bir sosyal paylaşım sitesine bakarken, yaklaşık 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisinin nişanlandığını öğrenen ve nişan fotoğralarını da gören Polat Bilman, şoke oldu. Evinden dışarı çıkan Polat Bilman, okul işlemleri için buluşacağı emekli astsubay babası İsmail Bilman'ın yanına anlaştıkları saatte gitmeyip, ablası Melike Bilman'ı cep telefonundan aradı. Ablasına telefondan son kez, "Sizleri çok seviyorum" diyen Bilman, daha sonra babasına ait beylik tabancasını çenesinin altına dayayıp ateş etti. Silah sesine koşanların ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Buca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polat Bilman'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

AİLESİNE NOT BIRAKMIŞ

Akademik kariyerine başlayacağı günün sevincini yaşayan ve yılbaşı kutlaması için hazırlıklar yapan Polat Bilman'ın intihar etmesi yakınlarını üzüntüye boğdu. Ailesi, intihar etmesi için bir nedeni bulunmadığı belirttikleri Bilman'ın, eski kız arkadaşının resimlerini gördükten sonra böyle bir yola başvurduğunu dile getirdi. Olayın ardından kendisini arayan aile fertlerinden Bilman'ın acı sonunu öğrenen eski kız arkadaşının ise 5 yıl önce ayrıldıktan sonra bir daha hiç görüşmediklerini söylediği öğrenildi. Polat Bilman'ın, geride 'Ölümünden kimse sorumlu değildir. Sizleri çok seviyorum. Beni ileride yeğenlerime kötü bir kişiymişim gibi anlatmayın' yazılı intihar notu bıraktığı öğrenildi.
Polat Bilman'ın cenazesinin, ikindide Baha Yörük Cami'nde kılınacak namazın ardıdan Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Günün Önemli Haberleri