İnternethaber Twitter'ın nabzını tuttu!

Abone ol

4+4+4 Eğitim Sisteminin Twitter'da ki nabzını İnternethaber tuttu.


İNTERNETHABER.COM- Türkiye günlerdir 4+4+4 Eğitim Sistemi'ni tartışıyor. AK Parti Grup Başkanvekillerinin kanun teklifini sunmasının ardından kopan kıyamet teklifin komisyonda kabul edildiği güne kadar sürdü. Kavgayla, dövüşle de olsa komisyon kanun teklifini kabul etti. Ama konunun harareti bir türlü geçmedi.

4+4+4 Eğitim Sistemi sosyal medyada da gündemin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Sistemin Twitter'da ki nabzını ise İnternethaber tuttu.

Dün akşam saat 22.30'da Twitter'da canlı olarak @ozankibritci moderatörlüğünde “4+4+4 eğitim sistemi” modelini konuştuk... Programa katılanlar arasında sistemi olumlu bulanlar kadar olumsuz bulanlar da oldu.

MODEL DEĞİL İÇERİK ÖNEMLİ

Eğitim sisteminin değiştirilmesini ideolojik nedenlere bağlayanlar kadar daha demokratik bir eğitim sistemi olacağını söyleyenler de vardı. Fakat genele baktığımızda yorum gönderen Twitter kullanıcılarının büyük bir çoğunluğunun eğitimin modelinden çok içeriğinin önemli olduğunu vurgulaması dikkat çekti. Katılımcılar genel olarak ezberci eğitimden dem vurup "önce eğitim sisteminin içeriği değişmeli" dediler...

Dün akşam gerçekleştirdiğimiz programın ardından sizler için yorumlarını paylaşan 10 twitter kullanıcısı seçtik. Seçilen yorumları sizlerle paylaşmadan önce kısa bir hatırlatma yapalım...

GÜNDEMLE İLGİLİ YORUMLARINIZI PAYLAŞIN!

"Benim de söyleyecek sözüm var" diyorsanız, gündemle ilgili yaptığınız yorumlar milyonlarla paylaşılsın istiyorsanız her Perşembe saat 22.30'da Twitter'da @ozankibritci ile gerçekleştireceğimiz programı kaçırmayın!

İŞTE 4+4+4'LE İLGİLİ SEÇİLEN TWİTLER!

Ve bakalım 4+4+4 Eğitim Sistemiyle ilgili twitter kullanıcıları neler demiş...






Günün Önemli Haberleri