İnternethaber finale kaldı

Abone ol

MGD'nin düzenlediği 13’üncü Altın Objektif Ödülleri oylamasında İnternethaber finale kaldı.

MGD'nin düzenlediği 13"üncü Altın Objektif Ödülleri oylamasında İnternethaber finale kaldı. Sizlerin gönderdiği SMS'lerle yapılan Yılın En İyi İnternet Haber-Medya Portalı oylamasında İnternethaber en çok oyu alan Medya Portalı olurken sıralamada ikinciliği Ajansspor üçüncülüğü ise Haberbiz aldı.

SMS oylaması ile ilk üçe giren adaylar, genişletilmiş MGD Altın Objektif Ödülleri-2005 BÜYÜK JÜRİ"si tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Altın Objektif Ödülü"nün sahibi olacak.

Muhteşem gece
SMS'lerle yapılan oylamada İnternethaber en çok oyu alan
Birbirinden ünlü sanatçılar Türkiye"nin "Sanat Güneşi" Zeki Müren anısına 29 Mayıs"ta My Showland"de aynı sahneyi paylaşarak kendi yorumlarıyla ünlü sanatçının şarkılarına yeniden hayat verecekler.

MAGAZİN Gazetecileri Derneği"nin (MGD) 29 Mayıs"ta MyShowland"de düzenleyeceği "13"üncü Altın Objektif Ödülleri" töreninde, çok özel bir proje de hayata geçecek. O gece Zeki Müren"in en ünlü 12 şarkısı, ünlü sanatçılar tarafından seslendirilecek. Sezen Aksu, Deniz Seki, Ajda Pekkan, Nilüfer, Seda Sayan, Ata Demirer, Muazzez Ersoy, Özcan Deniz, Mehmet Ali Erbil, Zerrin Özer, Müzeyyen Senar ve Metin Akpınar"ın seslendireceği şarkılar "Bir Ses 12 Nefes" adlı bir albümde toplanacak. Projenin yapım ve organizasyonu, BKM"nin desteği ile MGD ve İmaj tarafından hayata geçirilecek. Albümün geliri Türk Eğitim Vakfı, Türk Böbrek Vakfı, Mehmetçik Vakfı ve Kanser Vakfı"na bağışlanacak.




Günün Önemli Haberleri