İnsanın kanını donduruyor

Abone ol

Dayak, şiddet, eroin ve acımasızlık ne ararsanız var bu hastanede. Görüntüler gerçekten ürpetici.

Star TV'de yayınlanan ‘Deşifre’ programında, Adana Doktor Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki ‘dayak’ ve ‘uyuşturucu’ skandalı ortaya çıkarıldı. Günün her saatinde şiddet uygulanan hastanede hasta bakıcıların küçük çocukları tekme ve yumruklarla acımasızca dövmelerine, izleyiciler büyük tepki gösterdi. Görüntülerde tedavi için hastaneye başvuran bağımlılara, hasta bakıcıların uyuşturucu satmaları ise insanın kanını donduruyor.

Deşifre Programı'nda yayınlanan görüntülerde bir skandal daha ortaya çıkıyor. Uyuşturucu tedavisi gören hastalara, eroini hasta bakıcılar satıyor. Tedavi görmek için burada bulunan kişiler, hastane bahçesinde eroin içiyor. Bu kişi, defalarca bahçede eroin kullandığını iddia ediyor.

Hastanede kadın ile erkek hastaların birada barındırılması ‘taciz’ iddialarını da gündeme getiriyor. Kadın hastalar, taciz edildiklerini öne sürüyor. Küçük çocuklara adeta işkence çektirerek ilaç veren hasta bakıcılar attıkları dayakları ise “Vurdum Elmacık kemiği filan kalmadı'' sözleriyle anlatıyor.

Hastanede yaşanan bu insanlık dışı uygulamalara doktor ve hemşirelerin engel olmaması da dikkat çekiyor.




Günün Önemli Haberleri