İngiliz turist, kemerle kendini astı

Abone ol

Muğla Bodrum'da 2 çocuk annesi İngiliz turist otel odasında ölü bulundu. Polis turistin kesin ölüm nedenini araştırıyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir İngiliz turist, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Banyoda asılı halde bulunan turistin ölüm şeklini şaibeli bulan savcılar cesedi incelenmesi için Adli Tıp Kuruma'a gönderdi.

Alınan bilgiye göre, İngiliz turist Gary Alun (32) eşi ve 2 çocuğuyla tatil için Bodrum'a gelerek Gümbet Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti. Otelde dün gece eşiyle tartışan Alun, otelin bar bölümünden, kaldığı odaya gitti.

Uzun süre bara dönmemesi üzerine odaya giden eşi, İngiliz turisti banyodaki askılığa kemerle asılı halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, turistin öldüğünü belirledi.

Ceset, savcı ve polisin incelemesinin ardından Alman Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye 2 çocuğuyla gelen İngiliz turistin eşinin üzgün olduğu görüldü.

Kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedin, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Günün Önemli Haberleri