İnanırdan Hakana ağır suçlama

Abone ol

Kadir İnanır Ahmet Hakan'a fena yüklendi. Ünlü aktör, Hakan'ı kızdıracak bir kelime kullandı.

Kadirizm hakkında yazı yazan Ahmet Hakan ünlü sinemacıyı fena kızdırdı. Kendisi hakkında ile eleştiriler yapan Hakan'a aktör İnanır, 'dangalak' dedi.

Akşam gazetesinde hafta sonu yayınlanan röportajda Can Dündar'ın 'Kadirizmin Sonu' yazısı ileAhmet Hakan'ın kadirizmin elşetirilerine işte böyle cevap verdi:

Can Dündar Bonus reklamınızdan sonra 'Kadirizmin Sonu' diye bir yazı yazdı

Sonu olmadığını görmüştür herhalde. Yazılarına, çalışmalarına değer verdiğim insanlar bazen böyle gafletlere düşüyorlar. Samimiyetine asla inanmadığım, kendisini de tanımadığım sakallı bir yazar var, Hürriyet gazetesinde, eski dinci, dönek. Ben ona tabii ki dönek diyorum, o benim kimliğimle, kişiliğimle ilgili güvenilmez anlamına gelen bir yazı yazdı. 'Selvi Boylum Al Yazmalım' için çocuklara çok beğendim demişim, Atilla Dorsay'a da beğenmedim demişim. O da oturmuş sayfasında Kadir İnanır'ın kimliği üzerine yazı yazıyor. Tam bir dangalak! Bunu da böyle yazacaksın bak. Cevap bile vermedim. Şimdi yeri geldi diye söylüyorum. İnsanlar birileri için yazı yazarken, onu biraz olsun tansalar iyi olur. Yoksa yeri gelince de böyle cevabını alırlar.

Günün Önemli Haberleri