Ilıcak-Muhtar ekranda kapıştı

Abone ol

Fox TV''de yayımlanan Mehmet Ali Ilıcak''ın sunduğu "Çapraz Ateş" programı karıştı. Muhtar stüdyoyu terketti.

Fox TV''de canlı yayında şok! Reha Muhtar, 'Çapraz Ateş' programında sunucu Mehmet Ali Ilıcak'ı ''yetersizlikle'' suçlayıp stüdyoyu terk etti.

Programın daimi yorumcuları Reha Muhtar ve Nazlı Ilıcak dışında konukları Semra Özal ve Hüseyin Üzülmez''di. 6 haftadır devam eden, sunucu ve moderator Mehmet Ali Ilıcak''ın değil Reha Muhtar ve Nazlı Ilıcak''ın fiilen yönettiği program, sonunda patladı.

Muhtar, Mehmet Ali Ilıcak''a dönüp, "Sen moderator olamazsın. Tarafsız değilsin. Annenle (Nazlı Ilıcak) birlikte hareket ediyorsun" dedi.

Mehmet Ali Ilıcak, birkaç kere reklam arası vermeye kalktı. Ancak Reha Muhtar, "Hayır, reklam arası vermiyoruz. Burada bunu konuşacağız" diyerek mani olmaya çalıştı. Sonunda yönetmen, reklam arası verdi.
Reklam arasından sonra, hiçbir şey olmamış gibi devam edildi.

Mehmet Ali Ilıcak, konuklara son sözlerini sordu. Sıra Reha Muhtar''a gelince, Muhtar kaldığı yerden devam etti: "Sizi, yönetim biçiminizi, tarafsız olmayan tavırlarınızı protesto ediyorum. Bu şartlar altında çok fazla devam edemem. Kader birliği yapılmış bir programla ilgili perde arkası şeyleri söyleyemem. Ne yaşınız, ne müktesebatınız, ne de bilgi birikiminiz açısından böyle bir programı yapamazsınız. Bu açılardan ben bundan böyle bu programı yapamayacağım."

Kendini tutamayan Nazlı Ilıcak, Reha Muhtar''a cevap verdi: "Yıllarca benimle program yapmak istedin. Kimse seni ciddiye almıyor."

Reha Muhtar, Ilıcak''a şöyle cevap verdi: "Çok ayıp, çok saygısızlık. Ne demek istiyorsunuz Nazlı hanım. Ben size saygısızlık etmedim. Şu anda başka bir şeyden bahsediyorum. Ben moderatörden bahsediyorum. Size bir şey demedim. Söylediğim gayet açık. Buna karşı gösterdiğiniz saygısızlık çok ayıp."

Nazlı Ilıcak, "Kapatın Mehmet Ali, bitsin artık" deyince, oğlu Mehmet Ali Ilıcak programı şu sözlerle noktaladı:

"Konuklarımızdan ve tüm seyircilerden özür dilerim. Benim Nazlı Ilıcak''a ihtiyacım yok. Hepimizin müktesebatı herkesin önündedir. İyi geceler"

Günün Önemli Haberleri