İlaçlı ayran ile soygun

Abone ol

Adana'da, 85 yaşındaki çift, 2 kadın tarafından ilaçlı ayran içilerek uyutulduktan sonra soyuldu

Adana'da, yaklaşık 3 aydır resmi nikahsız olarak beraber yaşayan 85 yaşındaki çift, eski mahalle komşuları olduğu iddia edilen 2 kadın tarafından ilaçlı ayran içilerek uyutulduktan sonra altınları ve emekli maaşı alındığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Alınan bilgiye göre, Meydan Mahallesi 42. Sokak 21 numaralı evde oturan Eyüp Gülmüş (85) ve Fatma Akdeniz'i (85), 2 gün önce, eski mahallelerinde komşuları olan iki kadın ziyaret etti. Aynı kadınlar, dün yeniden eve gelerek, çifte içinde uyku ilacı bulunan ayran içirdiler.

Yaşlı çift, ilacın etkisiyle uykuya daldı. İki kadın da evdeki 1 çift altın küpe, 1 altın yüzük ve 2 altın bilezik ile Fatma Akdeniz'in bir gün önce çektiği emekli maaşını alıp kaçtı. Kadınların, çiftin oturduğu binanın alt katında kalan Eyüp Gülmüş'ün oğlu Levent Gülmüş'ün evine de girdiği, buradan da çeşitli ziynet eşyası aldığı bildirildi.

Geç saatlerde eve gelen Levent Gülmüş'ün baygın halde bulduğu Eyüp Gülmüş ve Fatma Akdeniz, komşularının da yardımıyla ayıltılmaya çalışıldı, ancak, fazla ilaç verilmesi nedeniyle komaya girdiği belirtilen Eyüp Gülmüş, Adana Numune Hastanesine kaldırıldı. Gülmüş, ilk tedavisinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Fatma Akdeniz'in ifadeleri doğrultusunda, olayı gerçekleştirdiği belirlenen kadınların yakalanması için çalışma başlatıldığını bildirdiler. Bu arada, yaşlı çiftin komşuları, eve giren kadınların tanınmamak için çarşaf giyerek yüzlerini kapattığını anlattılar.

Günün Önemli Haberleri