İki dev marka aynı çatı altında

Abone ol

Aidata, bilişim sektöründe izlediği hızlı büyüme trendini Profilo iş birliği ile arttırmaya devam ediyor.

Profilo mağazalarında satışa sunulmaya başlanan özel üretim Aidata Bilgisayar ve Notebook’lar, teknoloji takipçileri için Türkiye’nin her yerinde güvenilir ulaşım imkanı sağlıyor. Beyaz eşya ve elektronik ev aletleri sektörünün lider markaları arasında yer alan Profilo anlaşması ile Aidata, Türkiye’nin her yerine ürünlerini ulaştırmış olacak.

Profio müşterileri için özel olarak üretilen Aidata Entry, Aidata Neon ve Aidata Fever bilgisayar ve Aidata Blank Notebook modelleri, hem eğitim hem araştırma hem de eğlence içerikli kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Profilo mağazalarında Aidata tutkusu ile buluşacak olan tüm bilgisayar tüketicileri için bu özel ürünlerde hız, performans ve güçlü bellek kapasitesi öne çıkıyor.

Intel teknolojisine sahip tüm Aidata’larda Entry modeli, özellikle ailelerin güvenle tercih edebileceği ve öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği bir model olarak tanımlanıyor. Yine Profilo müşterilerine özel olarak hazırlanan Aidata Neon modeli ise, evlerde ve ofislerde kullanılabilecek en güçlü bilgisayar teknolojilerinden birini sunuyor. Hız, Performans ve güçlü bellek kapasitesi arayanlar için kusursuz bir teknoloji sunan Aidata Neon modeli, uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Eğlence ve araştırmanın büyülü dünyasında yolculuk etmeyi sevenler için Aidata Fever modeli, yüksek performans sağlıyor. Dilediğince sörf yaparken aynı zamanda dilenen oyunları sorunsuz oynama imkanı veriyor. Özgürlüğü konforlu teknolojide arayanlar içinse Aidata Blank Notebook Profilo mağazalarında satışa sunuluyor. Zarif bir tasarımı tamamlayan ileri teknoloji ürünü Aidata Blank Notebook, çok hafif oluşu ile taşımanızı kolaylaştırıyor.

Teknolojiyi her an hayatınızda bulmanızı sağlayan AIDATA kalitesi ve güveni, Profilo işbirliği ile artık yanı başınızda. Özel olarak üretilen tüm Aidata modellerini Profilo mağazalarında incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Günün Önemli Haberleri