İbrahim Tatlıses helallik istedi!

Abone ol

İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı duyar duymaz Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelen Adalet Tatlı'nın anlattıkları herkesi şaşırttı.

İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı duyar duymaz Şanlıurfa'dan İstanbul'a gelen Adalet Tatlı'nın anlattıkları herkesi şaşırttı. Tatlıses'i en son üç ay önce gördüğünü belirten Adalet Tatlı, 'Olacakları biliyormuş gibi benden helallik istemişti' dedi.

Adalet Tatlı, üç ay önceki görüşme sırasında yaşananları üzgün bir ses tonuyla, Savaş Ay'a şöyle anlattı: 

HAKKINI HELAL ET DEDİ

"Oğlumuz Ahmet'in bebeği oldu 3 ay önce. Ben hemen İstanbul'a, onların evine geldim. Sonra İbrahim Bey'e sevdiği Urfa yemeklerini yapıp çağırdım. Geldi torunu görüp kulağına ezan okudu. Çocuklar rica etti, 'Adını sen koy baba ' deyince güldü; 'Bu da babası gibi Ahmet olsun' dedi. Gece ayrılırken sanki içine doğmuş gibi 'Adalet Hanım. Kime ne zaman olacağı belli olmuyor, hakkını helal et' dedi"

İLK EŞİNDEN HACI SÜRPRİZİ

Tatlıses'e bir de hac sürprizi yapmak için harekete geçtiğini belirten Tatlı, "Onu gizlice hac listesine yazdırmıştım, Vakti gelince sürpriz yapıp açıklayacak, Mekke'ye gidip hacı olmasını sağlayacaktım" dedi.

Tatlı sözlerini şöyle sürdürdü; "İbrahim Bey güçlü insandır Cenabıhak sayesinde atlatacağına eminim"

BÜYÜK OĞLU BİLGİ KİRLİLİĞİNDEN YAKINDI

Büyük oğlu Ahmet Tatlı ise, "Savaş Abi büyük bir bilgi kirliliği var. Her kafadan bir ses çıkıyor. İşin polisiye kısmı emniyetimizi ilgilendirir. Şu an önemli olan babamın sağlığına kavuşması" dedi.

ASİSTANINDAN İLK AÇIKLAMA

Düzenlenen silahlı saldırıda İbrahim Tatlıses'le birlikte yaralanan asistanı Damla Buket Çakıcı olaydan sonra ilk kez annesi Güler Hanım aracılığıyla konuştu ve dehşet anını anlattı:

"İlk kurşun bana değdi ve 'yandım ah!' diye bağırdım, İbrahim Bey bana 'eğil' dediği anda yüzünün kanlar içinde olduğunu gördüm. Şoföre 'bas gaza' diye bağırdım. Hastaneye gidene kadar İbrahim Bey son derece sakin davrandı. Kesik kesik ve az konuşabiliyordu, durumuyla ilgili sorduklarıma gözüyle, başıyla yanıtlar verdi. Kurşun boynumun kulak altı hizasından girip yanağımdan çıkmış. Büyük oğlu Ahmet Tatlı'ya haber verdik. Evi hastaneye çok yakındı. İlk o geldi, doktorların da önerisiyle ambulansla bu hastaneye getirildik"

Günün Önemli Haberleri