İboyu dinleyip kebap yiyor

Abone ol

Bu sezonun kayıp isimlerinden. Sakatlık ve dedikodular onu çok yıprattı.

Appiah, Fenerbahçe Gazetesi'ne, Devler Ligi'nden, özel zevkleri ve unutamadığı olaylara kadar bir çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Ganalı yıldız, Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarıyla ilgili olarak, "Diğer takımlar gibi Fenerbahçe'nin de gruptan çıkma şansı var. Her şeyden önce evimize geleni boş göndermek istemiyoruz. Sanıyorum, Sarı-Lacivertli taraftarlar da benimle aynı şeyi düşünüyor. Biz de grubun favorisiyiz" dedi.

DENİZLİSPOR'U HALA UNUTAMAM

Önceki sezon kaçırılan şampiyonluğu hala unutamadığını da belirten Appiah, "Ben ve arkadaşlarım şampiyonluğun geleceğine inanıyorduk. Ancak maçta ummadığımız şeyler oldu. Oyun sık sık durunca konsantrasyonumuzu kaybettik. Bir pozisyonda topu direğe nişanladım, diğerinde ise dışarı attım. Hala bu iki pozisyonun etkisinden kurtulamadım. Çünkü bunlardan bir tanesini değerlendirseydim şampiyon olacaktık. Benim ilk senemde yaşayacağım şampiyonluk olacaktı bu" ifadesini kullandı.

CARLOS HER ZAMAN CARLOS'TUR

Appiah açıklamalarının son bölümünde ise Roberto Carlos ve özel zevklerini dile getirdi. Brezilyalı yıldız için, "Konuştuğumuz kişi Roberto Carlos. Onunla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Carlos için söylenecek bir şey yok. Dünyanın saygısını kazanmış bir oyuncu" diyen Appiah beğendiği şeyleri de şöyle sıraladı: "İstanbul'u seviyorum. Çünkü yapacak çok şey var. Ayrıca boş zamanımda İbrahim Tatlıses ve Kenan Doğulu'- yu dinlemekten, kebap yemekten büyük keyif alıyorum."

Günün Önemli Haberleri