Hüsnü Denizi niye dövdü?

Abone ol

Seki'nin en yakın arkadaşı Demet Akalın da ifade verdi. Akalın'ın ifadesinden ortaya magazin dünyasını karıştırıcak bomba iddialar çıktı.

Bir GSM şirketinde çalışan kişiyle anlaşıp sevgililerini dinletmişler... Seki, Akalın'ın yardımıyla Şenlendici'nin telefon bilgilerine ulaştı... Telekulaklık yapan Seki, Şenlendirici'den dayak yedi

SEKİ TELEKULAK ÇIKTI

Milliyet'in haberine göre; Kokain operasyonu kapsamında cuma gününden beri gözaltında tutulan şarkıcı Deniz Seki'nin yakın arkadaşı Demet Akalın'ın da dün akşam üzeri ifadesine başvurulması, ilginç bir iddiayı ortaya çıkardı. Akalın, iddialara göre kokain operasyonuyla ilgili değil, Deniz Seki'nin sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'ye ait cep telefonu bilgilerini ele geçirmesine yardım ettiği için ifade verdi.

ŞENLENDİRİCİ SEKİ'Yİ DÖVDÜ!

Bir GSM şirketinde çalışan Can adlı hayranının yardımıyla Akalın, eski sevgilisi Oğuz Kayhan'a ait telefon mesajı bilgilerini ele geçirdi ve Kayhan'ın Selin İmer isimli kadınla mesajlaştığını öğrendi. Ardından Akalın, bu durumu Deniz Seki'yle paylaştı. Seki de, evli sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin telefon bilgilerini ele geçirmek için Akalın'dan yardım istedi. Akalın, GSM şirketinde çalışan genç hayranıyla Seki'yi tanıştırdı. Bu sayede Seki, sevgilisi Şenlendirici'nin tüm telefon bilgilerine ulaştı. Ancak bir süre sonra durumu fark eden Şenlendici, çılgına döndü, kavga ettiği Seki'yi dövdü ve Can isimli çalışanı, çalıştığı GSM şirketine şikayet etti. Şirket ise konuyu kapatmak için genci Adana'ya gönderdi.

BÜLENT ERSOY'UN YENİ SEVGİLİSİ...
Haberin devamında...

[PAGE]



YAKIŞIKLI BİR ESMER

Kendisinden yaşça küçük yeni bir sevgilisi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı "Artık ortadan kaybolursam kimse endişelenmesin: Bilsinler ki sevgilimle yurt dışındayım. Çünkü bu yıl kendimce kararlar aldım: Artık sevgilimle Türkiye sınırları içinde buluşmayacağım. Onunla yurtdışında bir araya gelerek aşkımın keyfini yaşayacağım" dedi.

'ARTIK EVLENMEYECEĞİM'

Bugüne kadar ilişkilerini istemeden de olsa göz önünde yaşadığını bu yüzden çok üzüldüğünü belirten Ersoy "Çok yakışıklı esmer bir sevgilim var. Ve beni çok mutlu ediyor. Bugüne kadar yaşadığım ilişkilerim hep göz önündeydi. Önce sevgilim çıkıyor; arkasından annesi, babası, halası, teyzesi, herkesi buluyorsunuz. Bir anda etrafım kalabalıklaşıyor. Hiç gerek yok bunlara. Sevgilimle yurtdışında buluşmaktan çok memnunum. Basın önüne çıkarmayı düşünmüyorum" dedi. Evliliklerinde mutluluğu hiç yakalayamadığını belirten sanatçı bir daha evlenmeyi düşünmediğini de söyledi.

CARMEN ELLEDİĞİ ANDA APIŞIP KALMIŞ...?
Haberin devamında...

[PAGE]



O ANDA APIŞIP KALDIM

Ünlü şovmen, Carmen Electra'nın programda kalçasını ellemesiyle ilgili, "Hayatımın en zorlu programıydı. Normalde, gelen güzel konuklara ben kur yapardım. Programda tam tersi oldu, Carmen beni sıkıştırdı. Apışıp kaldım, çok utandım" dedi.

Annesinin sözünden dışarı çıkmamasıyla tanınan ünlü şovmen, "Anneniz bu sıcak görüntülere ne dedi?" sorusunu da esprili bir dille yanıtladı: "Asıl reytingler ne der, annem de öğrendi o işleri!"

//
//
Günün Önemli Haberleri