Hurdacılara yıkım kararı

Abone ol

Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri daha önce haklarında yıkım kararı çıkan hurdacıların yerleri yıkıldı.


Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri daha önce haklarında yıkım kararı çıkan ve kendilerine bu karar tebliğ edildiği halde , karara uymayan işyerlerine emniyet güçleriyle beraber düzenledikleri operasyonla yıkım kararını gerçekleştirdiler.
Daha önce kendilerine tebliğ edilen encümen kararına rağmen yıkım kararına uymayan F.Çakmak Mh. Dr. Zeki Cad. ve Koru Sk’ta bulunan iki hurdacı , Nenehatun Mh. Battalgazi Cd., Atatürk Cd. ve Ertuğrulgazi Caddeleri’nde bulunan hurdacılar ile Osmangazi Mh. Lokmanhekim Cd. Ve Tuzla Caddeleri’nde bulunan hurdacılara karar bir kez daha tebliğ edilerek yıkım kararı uygulandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “ daha önce aldığımız encümen kararına istinaden ekiplerimizin gerçekleştirdiği bu operasyonla şehir dışına olması gerekirken , şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren , hem sağlık hem de çevre kirliliği açısından sıkıntıya neden olan hurdacılar kapatılarak yıkım gerçekleştirilmiştir. Vatandaşın sağlığını tehdit eden ve çevre kirliliğine neden olan bu tür işyerleriyle olan mücadelemiz bundan sonra da devam edecektir. ” diyerek görüşlerini açıkladı.
Günün Önemli Haberleri