Hükümlüden basın mensuplarına iyi niyet temennisi

Abone ol

Adana’da 4 işyeri ile 1 evi kundaklama suçundan aranan, hakkında 15 yıl 1 ay 21 gün hapis cezası kesinleşen şahsın cezaevine gönderilirken b...

Adana’da 4 işyeri ile 1 evi kundaklama suçundan aranan, hakkında 15 yıl 1 ay 21 gün hapis cezası kesinleşen şahsın cezaevine gönderilirken basın mensuplarına "Kendinize iyi bakın" demesi dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu ticareti ve kullanmak, basit yaralama, resmi belgede sahtecilik, ruhsatız silah bulundurma suçlarından 15 yıl 1 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası olan, ayrıca 4 işyerini kurşunlama 1 evi de kundaklama suçlarından aranan Masum Ş.’nin (23) Ova Mahallesi’nde olduğu ihbarını alan polis harekete geçti. İnfaz ve Gasp Büro Amirliği ekipleri mahalleye giderek hükümlünün peşine düştü. Hükümlü, internet kafeden çıkınca polis yanına yaklaşarak hükümlüyü aldı. Masum Ş. üzerinde başkasının adına düzenlenmiş ehliyet olduğu için Masum Ş. olduğunu kabul etmedi ancak polisler hükümlüyü tanıdığı için emniyete getirerek sorguya aldı. Gasp suçlamasıyla arandığı için Masum Ş.’ye önce gasptan işlem yapılırken, daha sonra şahıs cezaevine gönderildi. Masum Ş.’nin bu arada, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına "Kendinize iyi bakın" diye iyi niyet temennisinde bulunması dikkat çekti.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri