Hocadan AK Partiye ilginç benzetme

Abone ol

Necmettin Erbakan yine 'Bizim çocuklar' dedi ama fırçayı da ihmal etmedi... İşte Erbakan'ın Erdoğan ve arkadaşlarını kızdıracak sözleri..


Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM)'ın düzenlediği ''40. Yıl Milli Görüş Sempozyumu''nda konuşan Necmettin Erbakan ''Altın başka, paslı teneke başka. Bunu halka anlatacağız'' dedi.

Erbakan, ''birbirinden farkları olmayan siyasi partilerin'' ise ''milleti aldattığını'' iddia etti. AK Parti'yi de eleştirerek, ''Bunlardan hayır gelmez. Hiçbir şey yapamazlar. AKP'nin yöneticisi çocuklar bizim çocuklardı. Bunların ne yapıp ne yapamayacaklarını biz biliriz'' diye konuştu.

BUNLARIN HESABINI ÖBÜR DÜNYADA DA VEREMEZLER

AK Parti'nin, mayınlı araziler, Irak ve İsrail ile ilgili politikalarını eleştiren Erbakan, ''Bunların hesabını ne bu dünyada ne öbür dünyada verebilirler'' dedi. Erbakan, ''Yanlış yoldasınız, aslınıza dönün'' çağrısında bulundu.

TÜRKİYE'DEKİ SİYASETİ FORMATLAMALIYIZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ise Türkiye'de adında sol ve halk bulunan CHP'nin, Türkiye'deki işsizlik, neoliberal politikalar, sendikalaşma, hak ve emekle ilgili tek kelime söylemediğini, milliyetçi bir parti olan MHP'nin ekonominin milleştirilmesiyle ilgili, liberal partilerin de başörtüsü özgürlüğüyle ilgili çözüme yönelik tavırlar sergilemediğini öne sürerek ''Türkiye'deki siyaseti formatlamalıyız, safları berraklaştırmalıyız'' dedi.

Günün Önemli Haberleri