"Hizmet için varım"

Abone ol

Kaya'nın büro açılışına İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Fazıl Kahraman, İl Başkanı Ali Aşlık katıldı.

İzmir AKP milletvekilleri İsmail Katmerci, Fazıl Kahraman, İl Başkanı Ali Aşlık ve çok sayıda partili ve vatandaşin katıldığı açılışta, konuşmaların ardından konuklara aşure ikram edildi.

İnsan ayrımı yok

Açılışta konuşma yapan AKP Belediye Başkan adayı Tansu Kaya, AKP Aliağa İlçe Teşkilatı'nı 2 yıl önce bugün birlikte kurduklarını ve birlikte yürüdüklerini, 28 Mart günü de mutlu sona ulaşacaklarını belirterek, "Bugün geldiğimiz noktada ilçemizi 21. yüzyıla hazırlamak ve yaşanabilir bir Aliağa oluşturmak için aşk ve azimle yola çıktık. Parti teşkilatımızın belediye başkan adayı olmam için gösterdiği teveccüh doğrultusunda omuzlarımdaki sorumluluğun bilinci içinde Aliağa'ya hizmet için aday oldum" diye konuştu.

Eziyet mantığı

Profesyonel bir ekip olarak, hızla gelişen ve büyüyen Aliağa'ya, dürüstlük ve adaleti, cesaret ve kararlılığı, bilgi ve beceriyi, samimiyet ve şeffaflığı getireceklerini belirten Kaya, "Bu bilinç ve ilkeler doğrultusunda, esnafıyla, işçiyle, memuruyla, çiftçisiyle kuşaklaşan adaletli bir belediye başkanlığı anlayışıyla hizmet edeceğiz. Bizim belediye anlayışımızda asla bugün git, yarın gel diyen insanına eziyet veren bir mantık yoktur. İnsan merkezli, insana değer veren ve insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışımız vardır. Asla insanları siyasi etiketiyle değerlendirmeyen, ırk, dil, ve din ayrımı gözetmeden insana insan olduğu için değer veren bir belediyecilik anlayışımız vardır" dedi.

Katılımcı belediye

Vatandaşlarla birlikte ve Aliağa'nın sorunlarını yaşayan ve Aliağalılar'la aynı duyguları paylaşan bir insan olarak vatandaşların isteklerini çok iyi bilen, onların istekleri doğrultusunda katılımcı demokrasi anlayışı içinde çağdaş bir kent ve huzurlu bir yaşam prensibi ile projelerini hazırladıklarını belirten Kaya, "Hükümet ile uyum içinde çalışacak, büyük işler gerçekleştirecek, geniş ufuklu, genç ve dinamik bir ekiple karşınıza çıktık. Biz sesimizi değil sözümüzü yükselteceğiz. Unutulmamalıdır ki, başarılı bir iş birliğinin altında iki önemli unsur yatar. Doğru insanı bulmak ve doğru insanla olmak. Tüm bu duygular içerisinde ekibimle beraber, belediye ve il genel meclis üyelerimle birlikte sizleri en kalpten duygularla selamlarız" diye konuştu.

Konuşma sonrası yaklaşık bin kişilik gurup alkışlarla "Aliağa seninle gurur duyuyor", Tansu Başkan" diyerek slogan attılar.

Günün Önemli Haberleri