Hitlerin soyu kurusun diye

Abone ol

Belçikalı bir gümrük memuru ve bir gazeteci Hitler'in dünya genelinde yaşayan akrabalarının peşine düştü.

Alman diktatör Adolf Hitler'in yaşayan 39 akrabasının olduğu tespit edildi. 'Hitler'in nesli devam etmesin' diye Amerika'daki torunları çocuk yapmama kararı almış,

Bild gazetesinin haberine göre, Marc Vermeeren ve Jean-Paul Mulders isimli iki Belçikalı, Hitler'in babası Alois'in Amerika'da yaşayan üç torununa ulaştı.

Aynı zamanda tarihçi olan Vermeeren'e göre; soyadlarını "Stuart-Huston" olarak değiştiren Hitler ailesinin dördüncü nesil çocukları New York'ta yaşıyor. Louis ve Brian isimli kardeşler bahçıvan olarak çalışıyor. En büyükleri Alexander (60) ise psikolog olarak çalışmış ve şimdi emekli olarak günlerini geçiriyor.

Belçikalı araştırmacılara göre, Hitlerin soyundan olma akrabalarından bazıları ise Avusturya'da yaşıyor. Buradakilerin 'Hitler' soyadını, değiştirdikleri ve Hietler, Hiedler, Hütler veya Huetler soyadını kullandıklarını belirten araştırmacı Vermeeren, "Genellikle ormanlık bölgelerde yaşıyorlar ve Hitler'in uzak akrabaları oluyorlar. Ama çoğu bunun farkında bile değil." dedi.

Bild gazetesinin aktardığına göre, Amerika'da yaşayan Hitler soyunun dördüncü kuşak çocukları, Nazi diktatörünün soyunun devam etmemesi için 'çocuk yapmama' kararı almış.

Günün Önemli Haberleri