Hırsızlar villada yaşıyor

Abone ol

Gaziantep'te evlerden çaldıkları eşyaları kiraladıkları villada sakladıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

Gaziantep'te evlerden çaldıkları eşyaları kiraladıkları villada sakladıkları iddiasıyla 1'i kadın 3 kişi yakalandı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kavaklık Mahallesi'nde, Ahmet İ. ve Mehmet N'ye ait evlere giren Ferit O, Ekrem C. ve Funda K, içerisinde 5 bin YTL, 1 kilogram altın ile çek ve senetlerin bulunduğu kasa, 2 televizyon, 2 VCD, 1 müzik seti, 2 cep telefonu, ve 1 ruhsatlı tabancayı çaldılar.

Ev sahiplerinin ihbarı üzerine çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ev ve İşyeri Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 1'i kadın 3 zanlıyı Gazikent Mahallesi'nde kiraladıkları 3 katlı villada yakaladılar. Çalınan eşyalar da ele geçirildi.

Yakalanan 3 zanlının, hırsızlık yapmak amacıyla bir süre önce Diyarbakır'dan Gaziantep'e geldikleri, villa kiraladıkları ve çaldıkları eşyaları burada sakladıkları öğrenildi. Yetkililer, Ferit K. ile Ekrem C'nin çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalarının bulunduğunu, Ferit K'nın 4 ayrı suçtan arandığını bildirdiler.Soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri