Hırsızı inşaat işçisi sandı

Abone ol

Tepesine dikilen hırsıza "Usta bir saat sonra gelin" dedi. Dahası, alındı galiba diyerek peşinden koşturdu.

İster inanın, ister inanmayın ama bu bilgilerin tümü birinci elden... Milliyet'ten Ali Eyüboğlu öğrendiği traji komik hırsızlık vakasına bu sözlerle başlıyor.

Hemen belirtelim bu olay ünlü magazinci Can Tanrıyar ile şarkıcı sevgilisi Petek Dinçöz'ün başına geldi. Ajda Pekkan'dan kiraladıkları evi boşaltan çift boğaza nazır güvenlikli bir villaya taşınırlar. İşte her şey o evde ilk gece yaşanır.
"Evdeki ilk geceyi tartışarak geçiren çift yatağa girdiğinde saatler 05.30'u gösterir.

Tam uyumak üzeredirler ki Dinçöz, Tanrıyar'a "İçeride biri var" der.

Daha önce hayat arkadaşı Dinçöz'de "güçlü sezgiler" olduğuna dair program bile yapan Tanrıyar, "Petek uyu Allah aşkına, saçmalama" deyip uykuya dalar.

06.00 sularında Tanrıyar yatak odasında bir adam görünce, "Petek de bu ustaları amma da erken çağırdı" diye düşünüp adama, "Usta bir saat sonra gelin" der.

Bu sözün ardından adam kaçmaya başlayınca Tanrıyar da yataktan fırlar. Adam önde, pijamalı Tanrıyar arkasında. Tanrıyar adamın ardından giderken "Hocam daha yeni yatmıştık. Onun için biraz geç gelin dedim. Beni yalnış anladınız", adamın "usta" değil de "hırsız" olduğunu fark edince de "Kaçma" der ama boşuna...

Bu soygunda Petek Dinçöz tüm mücevherlerini, Can Tanrıyar ise Petek Dinçöz üzerindeki hâkimiyetini kaybetti.

Sen misin "güçlü sezgileri"ni program bile yaptığın hayat arkadaşının "Evde biri var" sözüne inanmayan...

"Uçankuş"larını kullan da bul bakalım şimdi o mücevherleri Can!..."

Günün Önemli Haberleri