Hıncal Uluç'un gözüne siyah bant

Abone ol

Otel görevlisinin tacizine uğradığı iddiasını gündeme getiren gazeteciler için Sevilay Yükselir köşesinden işte böyle cevap verdi.

Tanzanya'da otelde bellboy (oda görevlisi) tarafından tacize uğradığı iddia edilen 3 kadın gazeteci gündemden düşmüyor..

Takvim yazarı Ece Vahapoğlu, Sabah yazarı Sevilay Yükselir ve Habertürk TV sunucusu Oylum Talu'yu Tanzanya gezisinde oda görevlisinin taciz ettiği iddia edilmişti. Olayı ilk duyuran ise Ece Vahapoğlu oldu.

TACİZ İDDİASINI GÜNDEMDE TUTAN GAZETECİLERE SİYAH BANT

Bir haftayı aşKın süredir basının gündemini meşgul eden olayı 4 isim özel bir önem verdi. İddiaları sürekli gündemde tutan gazeteciler, bellboy'un itirafları sonrası Sevilay Yükselir'in hedefi oldu. Odatv'nin kadın gazetecilerin gözüne siyah bant çekmesine, Yükselir'den benzer misilleme geldi. Yükselir, bugünkü köşesinde bu gazetecilerin gözlerine siyah bant çekerek fotoğraflarını bastı..

BELLBOY NELER DEMİŞTİ?

Yükselir ayrıca polis sorgusunda itiraflarda buluna bellboy'un ifadelerini yazdı. Oda görevlisine göre meğer kadınlar ona sulanmış... İşte Yükselir'in yazısından o bölüm:

"Yok valla ben taciz maciz etmedim o Türk kadın gazetecileri. Tam tersine onlar bana sulandı. Biri fotoğraf çektirdi ve beni yemeğe davet etti. Diğeri 'beni odama götür' diyerek eşlik etmemi istedi. Öbürü de (ki Ece'nin Vatan'dan Gülşen Yüksel'e verdiği demeçten öğrendiğimize göre çocuk burada tamamen beni tarif ediyormuş!!) bana dokuna dokuna, oramı buramı elleye elleye, 'Ayyyyşşşşş yılandan sinekten korkarım ben. Odada yalnız kalamam. Benimle kalır mısın?' dedi!"

Günün Önemli Haberleri