Hilmi Yavuza saygı gecesi

Abone ol

Önemli şairlerden Hilmi Yavuz’un 70 yaş yıldönümü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda kutlanacak.

Günümüz Türk şiirinin en önemli şairlerinden biri olan Hilmi Yavuz’un 70 yaş yıldönümü şairin de katılacağı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda zengin bir programla kutlanacak.

Türk Edebiyatı’nın en önemli şairleri arasında yeralan usta şair Hilmi Yavuz’un 70’nci yaş yıldönümü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda “Gülün Ustasına Saygı” başlıklı zengin bir programla kutlanacak. Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik CRR Konser Salonu’nda 26 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

ÇEŞİTLİ YÖNLERİYLE HİLMİ YAVUZ

CRR Fuayelerinde ‘Hilmi Yavuz Fotoğraf Sergisi’ ile açılacak toplantıda daha sonra oturuma geçilecek. Doğan Hızlan, Baki Ayhan T, Füsun Akatlı, Kamil Fırat, Dilek Doltaş, Gönül Paçacı, Can Bahadır Yüce, Ercan Yılmaz, Ali Hikmet, Şehnaz Şişmanoğlu Şimşek ve Vural Bahadır Bayrıl gibi şair, yazar ve akademisyenler çeşitli açılardan Hilmi Yavuz’u anlatacaklar.

İNCİ ÇAYIRLI KONSER VERECEK

“Gülün Ustasına Saygı Gecesi: Hilmi Yavuz 70 Yaşında” başlıklı etkinlikte Klasik Türk Musikisi sanatçısı İnci Çayırlı da şairin şiirlerinden Gönül Paçacı tarafından bestelenen eserleri seslendirecek. Usta şaire ait şiirlerin seslendirildiği gecede bir de şairin hayatından kesitlerin yer alacağı sinevizyon gösterisi gerçekleştirilecek. Programa giriş serbest ve ücretsiz olacak.

Günün Önemli Haberleri