Hepimiz klozet kapağıyız!

9 günlük bayram tatilinde bol bol okumak ve yazmak istiyordum ama hastalık yatağa düşürünce gündemden epey uzak kaldım.

Süleyman ÖZIŞIK suleyman@internethaber.com

9 günlük bayram tatilinde bol bol okumak ve yazmak istiyordum ama, hastalık yatağa düşürünce gündemden uzak kaldım.

Ekran başına bir oturdum ki abooov, neler olmuş neler!

Kemal Kılıçdaroğlu "Ben esasen ve aslen Seyit'im. Peygamber soyundan geliyorum" demiş. İsrailli bir gazete Hakan Fidan'ın arabasına konulacak bir bomba ile katledilmeyi hakettiğini yazmış.

Bir de Koç Grubu, ürettiği kırmızıya çalan rengin üzerine nakşettiği ay yıldızlı klozet kapaklarını satışa sunmuş.

Sondan başlayarak gidelim.

Klozet kapağı haberini okuyunca içimden, "İnşallah Erdoğan bu yapılanı kınayıp başımıza yeni icatlar çıkarmaz" dedim.

Malum; son dönemlerde kendisine muhalif kesim Başbakan neyi eleştirdiyse ona sahip çıkmakla yedi düvele nam saldı.

"Çapulcu" dedi, sosyal medyada isminin başına "Çapulcu" ekledi. Yetmedi, "Çapulcuyuz, hepimiz çapulcuyuz" dediler. "Ayyaş" dedi, isimler biraz daha uzayıp "Çapulcu Ayyaş" oldu. Bu kez "Çapulcu Ayyaş'ız biz" naraları yükseldi.

Mazallah bu kez "Biz sizin bayrak şeklindeki ay yıldızı klozet kapaklarının üzerine çizdiğinizi iyi biliriz" derse...

Bakın siz o zaman sosyal medyanın b.ku nasıl çıkıyor!

"Klozet kapağı Bertan" benzeri rumuzların yazdığı yorumları gözünüzün önüne getirin lütfen.

Onu da geçtim. Taksim'de, "Klozet kapağıyım ben" pankartları ile dolaşıldığını düşünün.

Sayın Başbakan'a yalvarıyorum.

Efendim lütfen bu konuda konuşmayın. Söz veriyorum. Bu yıl makarna ve kömür almayacağım! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı odunlarla idare edeceğim.

İşin şakası bir yana!

"T.C. ibaresi kaldırılamaz. Türk bayrağı için canımızı veririz" diyen tabela manyakları bakalım T.C.'nin bayrağına yapılan bu hakarete ne diyecek, çok merak ediyorum.

***

"Tepki verirler mutlaka" diye bekliyorsanız yanılırsınız.

Baksanıza, İsrail gazetesinin Hakan Fidan'ı öldürmekle tehdit etmesi pek hoşlarına gitmiş.

Mantık aynen şu!

"Hakan Fidan AK Parti döneminde görev yapan biri nasılsa. Erdoğan'ın adamı yani. İsrail onu öldürecekse ben İsrail'den yanayım."

Sosyal medyada yapılan yorumları bir okusanız, "Türkiye topyekün ajanmış meğer" dersiniz yemin ediyorum.

Yok Hakan Fidan İsrail ajanıymış, yok İsrail onu hedef göstererek yerini sağlamlaştırıyormuş, yok kamufle etmek amacıyla böyle yazmışlarmış...

Daha neler neler!

Okurken içimden dedim ki, "Bu tipleri karşına alacaksın. Yaradana sığınıp çıplak ayakla kulağının dibine üç vurup, iki sayacaksın..."

Hani İsrail gazetesi övse, bu sefer de "Baaaak baaak. İsrail adamı olmayan birini niye övsün." diyecek.

"Yavrum sen hangi tarlanın mahsulüsün. Çabuk gelişmen için sana nasıl bir şırıngayla, ne kadar hormon enjekte ettiler a benim kafası etejer aynası gibi parlayan camışım" diyeceksin, olmayacak!

Hiç kimseye suç bulmuyorum!

Suç hükümetin.

Sen bunca yıl Kurtlar Vadisi'ni ekranlarda 90 dakika izlemelerine izin verirsen, hükümet olarak yasak koymazsan, adam böyle beyin kepçiklemesi yaşar, Hürrem gibi tükenmişlik sendromuna girer pek tabi ki...

Hele bir yorum vardı ki, sahibine "Abi senin at gözlüğün ne güzel, nereden aldın?" diye yazdım, daha cevap vermedi.

Demiş ki, "İsrail ne diyorsa tersini okumak gerek. Demek ki Hakan Fidan hem İsrail'in, hem İran'ın hem de Suriye'nin ajanı. Mavi Marmara Gemisi'ne yapılan kanlı saldırıyı da bizzat kendisi tertipledi ki Erdoğan'ın yıldızı parlasın..."

Anası babası okusa, "Keşke korunsaydım" der yani, o derece!

Bir bayan yorumcu da, "Ben Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Türkiye'nin menfaatine ne yaptığını bilmiyorum. Niye haberim yok!" demiş, sonra da somurtma işareti koymuş iletisinin sonuna!..

Ay ben sana ölürüm, ölürüm!

Ben senden önce rica ettim ki onlara balım.. "Çıkın şöyle sabah programlarına, yaptığınız icraatları anlatın aşkoştrellam da bilsin" dedim!

"Abi senin aşkoştrellan bilirse, biz MİT olmayız. Bildiğin mahalle bakkalı oluruz. Kusura bakmasın kendisine şu an bilgi aktarımı yapamayacağız. Bir ara gelirse bizzat brifing şettiririz" dedi başındaki kaba kişi.

Sen ODTÜ ormanında direnmeye devam et, seni oradan alıp götürecekler tamam mı balım!

Haydi bakalım!

***

Dünyanın şımarık veledi İsrail bu yorumu yaparsa, bizim şımarık gezici veletlerin böyle yorum yapması normal tabi ki.. İşin tuhaf tarafı, Türkiye'ye yönelik bu alçakça tehdit karşısında Anamuhalefet tek kelime etmiyor.

Lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun derdi başından aşkın, belli. Gazete gazete dolaşıyor, şirin mi şirin bilgiler veriyor kendisi hakkında... Son olarak, "Ben Peygamber soyundan geliyorum. Soyum Seyit'tir" demiş!

Az kaldı.

Seçime iki üç ay kala "Ben esasen Mehdi'yim" derse, şaşırmayın. Etrafındakiler de, "Suratı peygamber suratı gibi görünmüyor mu yurttaş?" diye alkışlar vallahi!

Mübarek nasıl "gezici" bir soysa, dünyayı turladı. Bir karar verse de biz de kurtulsak bu eziyetten...

Önceleri "Benim soyum Türkmen'dir" demişti.. Sonra bir gün "Tuncelili Alevi" oldu. Sonra bir baktık, başka bir gazetede "Soyum Akşehir'den. Nasreddin Hoca ile akrabalığım var" demiş.

Şimdi ise Peygamber soyu çıktı başımıza..

Siz hangisine inandınız bilemem ama ben şahsen Nasreddin Hoca ile akraba olduğuna inanıyorum. Bildiğiniz üzere Nasreddin Hoca eşeğe ters binmişti. Kendisi de tersten gelen merdivene hoplayarak bindiği için bu kanaat oluştu bende!...

Seçimler yaklaştıkça bakalım neler çalınacak kulağımıza. İş artık başörtüsünü, çarşafı kullanmayı aştı artık. Peygamberler siyasete alet edilmeye başlandı. Dersiniz ki seçimlerde belediye başkanı değil de, son halifeyi seçeceğiz.

Her söylenene inanılacaksa, benim neyim eksik yahu? Ben de Çin'in eski kralıyım efendim! O zamanki adım da Sul Lin Yam'dı.

Sonra Süleyman'a çevirttirdim! "Sizi dünya çakma ürün lideri yaparım, bana oy verin" diye ortaya mı atılayım şimdi?

Ne oluyor yani Peygamber soyundan oluyorsan?

Hazreti Nuh'un oğlu da peygamber soyundandı. Lakin tufanda helak olanların ilk sırasındaydı. Kabil de Hazreti Adem'in oğluydu ama kardeşini katlederek yerküre üzerinde ilk kan akıtan oldu.

Hazreti Peygamberin amcasını hatırlatmaya gerek yok herhalde. Bu nedenledir ki, peygamberlerin soyundan gelen değil, yolundan giden daha muteberdir. "Başörtüsü yasağını geri getirin. Alkol düzenlemesini iptal edin. İmam Hatip Liseleri'ne yeniden darbe indirin" denilerek aşındırılan Anayasa Mahkemesi'nin yolu Hazreti Peygamber'e çıkmaz, bunu iyi bilmek gerek!

Darbecilerin yanında ol, ülkeni dış ülke liderlerine şikayet et, bir seçim kazanmak için ortalığı yangın yerine çevirenleri sar sarmala kucakla, sonra ben "Peygamber soyundan geliyorum" de.

Oldu, oralardan da size selam var zaten!

Efendim bildiğiniz gibi CHP lideriyle benim bir ortak noktamız var.

İkimiz de CHP'ye oy vermedik geçen yerel seçimlerde! Buna güvenerek kendisine bildirmek isterim ki...

Son gezi olaylarına verdiği destekten sonra değil Peygamber soyundan gelmek, "Ben İsa'yım. Yeryüzüne indim" dese bile, inançlı kesimden tek oy gelmez.

Benden söylemesi!