Hastanede gizli kamera paniği

Abone ol

Doktor odasında kamera çıktı, Eskişehir karıştı. Hangi odalarda kamera bulundu ve kayıtlarda neler var?

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde ortaya çıkan gizli kameralar, Eskişehir'i karıştırdı. Tabib Odası, suçluların bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulunurken; Sağlık İl Müdürlüğü olayın komplo olduğunu iddia etti.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi poliklinikler binasının birinci katındaki Nöroşirurji Polikliniği’nde doktorların hasta muayene ettiği 3 ayrı odada doktor koltuğunun arkasındaki kalorifer peteği ile duvar arasına konulmuş kameralar ortalığı karıştırdı. Tabibler Odası, savcılığa suç duyurusunda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü olayların komplo olduğunu iddia ediyor.

Gizli kameraların kimler tarafından konulduğunun belirlenmesi için cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtilirken, hastane koridorlarındaki güvenlik kameralarının görüntüleri de incelemeye alındı. Kay

Eskişehir Tabib Odası Başkanı Opr.Dr. Muharrem Şenel, yaptığı açıklamada gizli kamera koyarak doktor ve hastaları görüntüleyen zanlı ya da zanlıların en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi. Oda başkanı Şenel, “Bu kameraları koyanlar ortaya çıkartılsın. Konulan gizli kameralarla hasta ve doktor hakları hiçe sayılmıştır. Bu olayın ucu kime dokunursa dokunsun sonuna kadar takipçisi olacağız. Yasadışı yollarla doktor ve hastaları görüntüleyenlerin cezalandırılmalarını istiyoru” dedi.

Günün Önemli Haberleri