Hasan Doğan neden öldü?

Abone ol

Hasan Doğan'ın kaybı futbol camiasında şok etkisi yaptı. Başbakan Erdoğan da arkadaşını kaybetti. O da yola çıktı.

İNTERNETHABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın hayatını kaybetmesi futbol camiasında şok etkisi yaptı. Onlar kadar Başbakan Erdoğan da üzüldü. Çünkü Doğan Erdoğan'ın yakın arkadaşıydı. 
 

Doğan'ın bugün Fatih Terim'le öğle yemeği yediği öğrenildi. Fatih Terim, Ahmet Çakar, bazı futbolcular ve ailesi şu anda hastanede...

BU MAÇLAR KRİZ GEÇİRTİR DEMİŞTİ
Hasan Doğan EURO 2008'de hep son dakikalarda kazanan Türk Milli Takımı'nı seyrederken insan bu maçları seyrederken kalp krizi geçirmezse bir daha geçirmez demişti.
KALBİ EURO 2008'DE SİNYAL VERMİŞTİ

Tayfun Bayındır Avrupa maçları esnasında zaman zaman kolunun ağrıdığını bunun sinyalinin o günlerden geldiğini söyledi.

TERİM'E DE ÜZÜLMÜŞTÜ

Doğan maçların ardından bir de Fatih Terim'in istifasıyla sarsıldı. Ancak Terim'i kalmaya ikna etti.

KALBİ DAYANAMADI

Ancak Doğan'ın kalbi daha fazla dayanamadı ve bugün Bodrum'da Terim'le yemek yerken duruverdi.

SAUNADAN SONRA FENALAŞTI

Doğan'ın yemekten sonra girdiği saunadan sonra fenalaştığı öğrenildi.  Otelin Türk hamamında 10 dakika kaldıktan sonra fenalaşıp dışarı çıktı. Yere düşen Doğan'a otelin 2 doktoruyla birlikte bir de otelde müşteri olan acil doktoru müdahale etti. Bir süre sonra nabzı iyice düşen Doğan için acil doktorunun "hasta geri gelmek istemiyor" dediği öğrenildi.

ERDOĞAN BODRUM'A GİDİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın bu akşam Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu ile birlikte Bodrum'a gideceği bildirildi.

KALP MASAJI 90 DAKİKA SÜRDÜ

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Abdullah Servet özel bodrum hastanesinen ambulans çağrıldığını, hastaneye geldiğinde solunum olduğunu ancak nabzın düşük olduğunu söyledi. Servet hastanede ve ambulansta 90 dakika süren müdahalenin Doğan'ı geri getirmeye yetmediğini söyledi.

Doğan'ın kaybı ile ilgili spor camiası şunları söyledi:

 ANNE BABASININ HABERİ YOK
Hasan Doğan'ın ailesinin Abana'da bulunan evi, ziyaretçi akınına uğruyor.Hasan Doğan'ın Abana'da yaşayan babası Mustafa Doğan ve annesi Ferhan Doğan'a, henüz oğullarının vefat haberinin verilmediği öğrenildi. Doğan'ın anne ve babasının, Sağlık Bakanlığı'na bağlı 112 acil helikopteriyle cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'a gidecekleri ifade edildi.
YİĞİTER ULUĞ: SAUNADAN SONRA FENALAŞMIŞ

Çok üzüldüm. Öğrendiğime göre öğlen Fatih Terim'le yemek yemiş. Hiçbir şeyi yokmuş. Şakalaşmışlar. İleriye dönük planlarından konuşmuşlar. Sonra saunaya girmiş. Ondan sonra fenalaşmış...

KAZIM KANAT: KALP MASAJINI GÖRDÜM

Kalp masajı esnasında hastanedeydim. Kapı açıktı. Gördüm. Başı sol tarafa yatmıştı. Yüzü bembeyazdı. Doktorlar çok müdalale ettiler ama kurtaramadılar. Eşi de hastaneye geldiğinde çok ciddi bir spazm geçirmişti. Tek kelimeyle özetlemek gerekirse o Başbakanı ve Cumhurbaşkanını soyunma odasına indiren başkan

AHMET ÇAKAR: HALA ŞAŞKINIM

Herkes burada şokta. Fatih hoca burda. Futbolcular var 5-6 tane... Hala şaşkınım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin.

LEVENT BIÇAKÇI: ŞOK OLDUM

Hepimizin başı sağolsun. Şok yaşıyorum. Ben Federasyon Başkanı olmadan çok kısa bir süre önce tanıdım. Çok dürüst bir kişiliği vardı. Hiçbir zaman da bundan vazgeçmedi.

UĞUR DÜNDAR: MUTLULUĞUN DORUĞUNU YAŞADI

Hayatın ne kadar garip olduğunu gördük. Futbola gönül vermiş biri olarak, mutluluğun doruğuna geldikten hemen sonra hayatını kaybediyor. Eşiyle birbirlerine sarılmaları hala akıllarda. Ben de canlı yayın sırasında öğrendim. Keşke daha çok yaşasaydı. Ama herkes onu iyi hatırlayacak.

HASAN ŞAŞ: EŞİYLE SEVİNCİ GELİYOR AKLIMA

Şoktayım. Eşiyle birlikte sevinçleri geliyor aklıma. Gencecik pırıl pırıl bir insandı. Daha yeni göreve gelmişti. Çok üzgünüm.

ÖZHAN CANAYDIN: GÖREMEDİM, İÇİMDE UHTE KALDI

Çok büyük bir üzüntü yaşıyorum. Son dönemde yakınlığımız had safhaya çıkmıştı. Abi kardeş olmuştuk. Beni Avrupa Şampiyonası'na çağırdı. Gidememiştim. Keşke gitseydim. Sonra da görüşemedik.İçimde uhtedir. Çok şey yapacaktı. Bana anlatınca hayranlıkla dinlemiştim. İnşallah bunları bitirmeye muvaffak olursun demiştim. Ama ah kader işte...

Günün Önemli Haberleri