Hangi ünlü, bayramda nerede?

Abone ol

Bayram tatili ve yılbaşı, otelleri doldurdu. Antalya'daki otellerde bir çok ünlü sanatçı sahne alacak.

Rezervasyonlarını hemen hemen tamamlayan gecelik konaklamaları 80 ile 200 YTL arasında değişen otellerde, İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan, Nükhet Duru, Petek Dinçöz, Sibel Can gibi ünlüler sahneye çıkacak.

Kemer Limra Otel’de bayramın ikinci günü İbrahim Tatlıses, üçüncü günü ise Seda Sayan sahneye çıkacak. Bu otelde konaklamak isteyenler, minimum üç gece konaklamaları halinde gecelik kişi başına 178 YTL ödeyecekler.

Lara Limak’ta da bayramın ikinci günü Hülya Avşar,üçüncü günü ise İbrahim Tatlıses sahne alacak.

Kemer’de bulunan Antendon De Luxe Otelde yılbaşı gecesi Suat Suna, bayramın üçüncü günü ise Sibel Can hayranlarıyla buluşacak. Bu otelde bayramda konaklamak isteyenler minimum dört gece kalmaları halinde kişi başına 144 YTL ödeyecekler.

Selge Beach Resort otelde bayramın ikinci günü Demet Akalın, üçüncü günü Petek Dinçöz hayranlarıyla buluşacak. Bu otelde bayramda tatil, gecelik kişi başına 90 YTL olacak.

Antalya Konyaaltı’nda bulunan Porto Bello Otel’de ünlü sanatçı Rafet El Roman bayramın ikinci günü sevenlerine seslenecek. Bu otelde minimum dört gecelik konaklama, kişi başına gecelik 96 YTL...

Yılbaşı ve bayram tatilinin birleşmesinin otelciler açısından iyi olmamasına rağmen büyük bir hareketlilik oldu.

Antalya’daki oteller için bayram rezervasyonu yaptıramayanların işi zor olacak.

Kış aylarında açık kalan otel sayısı çok az. Kayak merkezlerinde kar olmadığı için yerli tatilciler bayramda Antalya’ya akacak. Program yapan oteller dolmaya başladı. Diğer oteller de dolmak üzere. Tatilini Antalya’da geçirmek isteyenler erken rezervasyon yaptırmalı.

Turizm sektöründe iç pazar çok hareketli. Özellikle sanatçılı oteller bayram ve yılbaşında tamamen dolacaklar.

Günün Önemli Haberleri