Hanefi Kayserisporda

Abone ol

Kayserispor, anlaşmaya vardığı Rapid Wienli Muhammet Hanefi Akagündüz sözleşme imzaladı.

Kayserispor, resmi transfer döneminin ilk gününde, daha önceden anlaşmaya vardığı Rapid Wienli Muhammet Hanefi Akagündüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadir Has Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen ve kulüp ikinci başkanı Türker Horoz ile asbaşkan Şaban Miraboğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Muhammet Hanefi, kendisini 2 yıllığına sarı- kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Oldukça mutlu olduğu gözlenen Muhammet Hanefi, çok iyi bir takıma geldiğini, transferin gerçekleşmesinde Avusturya'ya kadar bizzat gelen başkan Recep Mamur'un büyük etkisinin bulunduğunu söyledi.

Kayserispor'a çok büyük işler yapmaya geldiğini kaydeden Muhammet Hanefi, ''En azından geçen yıl ki başarının yakalanarak tekrar Avrupa kupalarına katılacağımızı düşünüyorum. Öncelikli hedefim İntertoto maçlarında başarıya ulaşarak UEFA Kupasına katılabilmek. Kayserispor
da hedeflerini büyük tutuyor. Büyük hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum'' diye konuştu.

Rapid Wien forması altında 25 maçta 9 gol atıp 11 asist yapan ve Avusturya Milli Takımı formasını 6 kez giyen Muhammet Hanefi, daha öncede Malatyaspor ve Konyaspor forması altında Türkiye'de oynamıştı.

Günün Önemli Haberleri