Handeye itiraf Fenere müjde

Abone ol

Fazıl Say, İsviçre'de Hande Ataizi'ne olan aşkını çekinmeden itiraf ederken Fener taraftarına bakın ne müjde verdi.

Dünyaca ünlü piyano virtüözü Fazıl Say ve oyuncu Hande Ataizi, aşkları hakkında İsviçre’de konuştu.

Basında zaman zaman kendileriyle ilgili yalan haberler yazıldığını belirten çift, mutlu bir birliktelikleri olduğunu söyledi. Hande Ataizi ile birlikte Avrupa turnesine çıkan Fazıl Say, turnesinin İsviçre’nin Basel kentindeki ayağında dünyaca ünlü şef Howard Griffiths ile birlikte verdiği üç konserde de ayakta alkışlandı. Birbirlerine aşık olduklarını açıkça dile getiren çift, zaman zaman basında haklarında çıkan ’anlamsız ve yalan haberlerden rahatsız olduklarını’ belirtti.

FAZIL BENİM ŞANSIM

Ortak bir arkadaşları sayesinde tanıştıklarını söyleyen Hande Ataizi, "Fazıl benim Şansım. Onunla gurur duyuyorum. Hayatımı pozitif olarak değiştirdi. Birbirimizi çok seviyoruz. Hem iş hem de özel hayatımda pozitif bir patlama yaşıyorum. Birbirimizi özlüyoruz. Birlikte kaliteli zaman geçiriyoruz. En çok hakkımızda çıkan yalan ve yakışıksız haberlere kızıyorum" dedi. Hande Ataizi ile çok mutlu bir birliktelik yaşadıklarını söyleyen Fazıl Say ise, "Gazetecilerle de aramız iyi ancak yalan haberler bizi üzüyor. Her fırsatta Hande ile görüşmeye çalışıyorum. Bugüne kadar hep o benim konserlerime geldi. Mutlaka Mardin’e onun çekimlerine gitmek istiyorum. Yurt dışında daha rahat ediyoruz" diye konuştu.

Fazıl Say, önümüzdeki ay Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Fenerbahçe Senfonisi gerçekleştireceklerinin de müjdesini sarı-lacivertli taraftarlara verdi

Günün Önemli Haberleri