Hakkaride izinsiz gösteri

Abone ol

Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe, halkı sağduyulu davranmaya çağırdı

Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe, dün Hakkari'de izinsiz gösteri yapan bir grubun çıkardığı olayla sonrasında halkı sağduyulu olmaya çağırdı.

Metin Tekçe, Yüksekova Belediye Başkanı Salih Yıldız ve Şemdinli Belediye Başkanı Hurşit Tekin ile birlikte Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Görüşme sonrasında Tekçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün kentte yaşanan olaylardan rahatsızlık duyduklarını, vali Nasuhbeyoğlu ile görüşmelerinde bu sıkıntılarını dile getirdiklerini söyledi.

Tek amaçlarının kentte olumsuz olayların yaşanmaması olduğunu ifade eden Tekçe, “Sayın valimize bu tür olaylarda güvenlik güçlerinin daha duyarlı olması yönündeki taleplerimizi ilettik. Gözaltındaki insanların bir an önce yargılanması, bu atmosferi biraz daha düşürecektir. Ümit ediyoruz ki gözaltındaki vatandaşlarımız yarın mahkemeye çıkartılacaktır. Kentte daha güvenli ve huzurlu ortamların oluşturulması için vatandaşların, bu tür olaylarda daha sağduyulu olması gerekmektedir” diye konuştu.

Tekçe, Nasuhbeyoğlu ile görüşmelerinde Hakkari Emniyet Müdürü Yaşar Ağdere'nin de bulunduğunu sözlerine ekledi.


Günün Önemli Haberleri