Hakemler ayağını denk alsın

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Demirören, tartışmalı gol kararından sonra sert sözler kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Ankaraspor maçında verilmeyen golleri sonrasında öyle sert açıklamalarda bulundu ki olay yaratacak türdendi.

Sıcağı sıcağına maçı değerlendiren Demirören takımının kötü oyunundan yakınırken “Bugün (dün) futbol adına sahaya hiçbir şey koyamadık. Beşiktaş’a yakışan bir oyun sergileyemedik. Biz gerekli şeyleri hocamızla ve futbolcularla konuşacağız. ‘Şampiyonlar Ligi maçını düşünülüyordu’ gibi bir bahane kabul edilemez. Bu takım 2 günde bir maç oynayacak. Futbolcular da Beşiktaş’a yakışır şekilde oyun sergelimeli” dedi.

‘GEREĞİNİ YAPARIZ’

Başkan Demirören, maçın son saniyelerinde hakemin elle oynama gereçesiyle verilmeyen golleri için ise oldukça sert konuştu. Demirören, “Beşiktaş camiası çok büyüktür. Yumruğunu indirirse altından kimse kalkamaz. Hem hakem camiası hem de federasyon ayaklarını denk almayıp bunlara devam ederse farklı davranır, gereğini yaparız. Gerekirse takımı sahaya çıkarmayız. Biz komplo olduğunu düşünüyoruz” dedi.

TAKIM UYARILACAK

Bu arada Demirören’in Marsilya maçı öncesinde Ankaraspor’a karşı sergilenen kötü futbol nedeniyle toplantı yapıp uyarılarda bulunacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş’ın Ankaraspor deplasmanına sakatlığı süren Gökhan Zan ile yedek kaleciler Murat ve Atilla ile Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan götürülmedi. Zürih maçında son saniyelerde oyuna girmek istemediği için kadro dışı kalan sonra affedilen Nobre oyuna sonradan girdi. Bu arada kaleci Hakan Arıkan eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Ankaraspor’da ise yeni transferler Necati, Emre Aşık ve Orhan Ak 11’deydi.

Günün Önemli Haberleri