Hakanı yönetim mi gönderecek?

Abone ol

Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz ve Arif gibi yönetemin Hakan Şükür'ü de yollayacağını iddia etti.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Arif ve kendisinin sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini, ancak yönetimin kendilerini istemediğini belirterek, "Hakan Şükür de bizim düştüğümüz pozisyona düşecek. Kendisi Galatasaray'da kalmak istiyor, bu konudaki kararı kendisi değil, yöneticiler verecek" diye konuştu.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Özel Servergazi Lisesi'nde düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldı. Panelde öğrencilerin sorularını cevaplayan Hakan Ünsal, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini söyledi. Statlardaki küfürler nedeniyle futbolcuların zaman zaman çok sinirlendiğini belirten Hakan Ünsal, "Bazen sırf o küfürler nedeniyle bir oyuncu farklı tepkiler verebiliyor. Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçında Tuncay'ın vermiş olduğu beyanatlar ve maçta yaptığı hareketler hiç hoş değil. Fakat onlar da yüzde yüz maçta yediği küfürlerin tepkisinin ortaya çıkmasıdır.

Ama bunlar hiç hoş şeyler değil. Çünkü büyük camialarda bu yaptığınız hareketler bir gün öyle ya da böyle bir şekilde size geri dönüyor. Mutlaka Tuncay bir gün mutlaka bunun zararını bir şekilde görecektir. Bu yarın da, 2 sene sonra da olabilir. Büyük camialarda oynayan oyuncuların çok dikkatli olması gerekir. Bugün söyleyeceğiniz ve kendi camianıza moral vermek için söyleyeceğiniz bir kelime, daha sonraki dönemlerde size ters dönüyor. Kaba bir tabir olacak ama tükürdüğünü yalamak pozisyonuna düşüyorsunuz. Kendi seyirciniz küfür ederse işte orada bir problem var.

Küfürü rakip taraftarlar ettiği zaman moral bozmak veya oyundan düşürmek istiyor düşüncesiyle bunu geçiştiriyorsunuz, ama kendi taraftarlarınız küfür etti mi 'Benim moralim, konsantrasyonum bozulmadı' diyen futbolcu yalan söylüyordur" dedi.

Bülent Korkmaz, Arif ve kendisinin Galatasaray'da kalmak istediğini, ancak yönetimin kendilerini istemediğini belirten Hakan Ünsal, "Hakan Şükür ile zaman zaman konuşuyoruz. Kendisi Galatasaray'da kalmak istiyor ama bizim düştüğümüz pozisyona düşecek. Bu konudaki kararı kendisi değil, yöneticiler verecek. Ergün Penbe de aynı şekilde. Ama Hakan Şükür en az bir yıl daha Galatasaray'da kalmak istiyor. Ancak olmazsa, yurtdışında bir takımda bir veya 2 yıl daha futbola devam etmek istiyor" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri