Hakan adam gibi adamdır

Abone ol

Galatasaray'ın üçüncü golüne imza attı. Maç sonrasında çarpıcı sözler etti.

Son dönemde yönetimle sorun yaşadığı yönündeki haberlerle gündemden inmeyen Hakan Şükür, iddialara yanıt verdi.

Galatasaray'ın üçüncü golüne imza atan Hakan Şükür, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Galip gelmemiz gereken bir maçtı. Yunan seyirisi önüde kazanmak zordu. İlk yarı sonuçsuz kaldık, ikinci yarıda çift forvete döndük ve golleri bulduk. Deplasmanda kazanmak güzel" dedi.

Golcü oyuncu, genç yetenek Serkan Çalık'la ilgili olarak, "Serkan sabırlı ve formayı hak etti. Sakatların çokluğunda formayı aldı. İnşallah sonuna kadar devam edecek. Bizlerin son dönemleri olduğuna düşünersek bu tür arkadaşlara ihtayaç var. Var gücümüzle bu takımı en iyi yere götürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la arasında sorun olduğu iddialarına Hakan Şükür, "Kimseyle kavga etmem. Alın terimle mücedele ediyorum. Ben vefa istemiyorum. 10 gündür üzerimde spekilasyonlar yaşanıyor. Seyirci bunları ciddiye almasın. Yakın çevrem, beni tanıyanlar bilir. Hakan adam gibi adamdır. Bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. Bu formayı sezon sonuna kadar giyeceğim ve ölümüne mücadele edeceğim. Kulübümle 2 yıllık kontrat imzaladık. Gençleştrme operasyonuna bizim de katkımız olacak" yanıtını verdi.

Günün Önemli Haberleri