Hafta sonu hava felaket

Abone ol

Ukrayna'dan soğuk hava dalgası ülkemize hızla geliyor. Hafta sonu plan yapacaklar hava raporuna dikkat etsin..

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne göre bu akşamdan itibaren soğuk ve yağışlı hava Batı Anadolu dahil tüm ülkeyi etkisi altına alacak.

ÜÇ BÜYÜK İLDE ÜÇ GÜNLÜK HAVA RAPORU

İSTANBUL



ANKARA



İZMİR



İŞTE BÖLGELERE GÖRE HAFTA SONU HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi: Cumartesi ve Pazar günü bölge geneli, Pazartesi günü bölgenin doğusu kar yağışlı geçecek. Poyraz Cumartesi kuvvetli, Pazar günü fırtına (70-80 kilometre hızla) şeklinde esecek. Kar yağışı Pazar günü bölgenin doğusunda etkili olacak.

Ege Bölgesi: Cumartesi ve Pazar yağışlı, Pazartesi parçalı bulutlu geçecek. Yağışlar güney Ege kıyılarında yağmur, diğer kesimlerde kar şeklinde olacak. Poyraz Pazar günü fırtına şeklinde esecek.

Karadeniz Bölgesi: Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü kar yağışlı geçecek. Kar yağışı Pazar günü etkili olacak. Poyraz, Pazar günü bölgenin batısında fırtına şeklinde esecek.

İç Anadolu Bölgesi: Cumartesi ve Pazar günü bölge geneli, Pazartesi günü bölgenin doğusu kar yağışlı geçecek. Kar yağışı Cumartesi ve Pazar günü bölgenin doğusunda etkili olacak. Poyraz, Pazar günü bölgenin batısında fırtına şeklinde esecek.

Akdeniz Bölgesi: Cumartesi ve Pazar bölge geneli, Pazartesi doğusu yağışlı geçecek. Yağışlar bölgenin kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Yağışlar Cumartesi ve Pazar günü bölgenin doğusunda etkili olacak.

Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri: Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri etkili kar yağışlı geçecek.

Günün Önemli Haberleri