Hacı dede chatle evlendi

Abone ol

14 torun sahibi hacı internette tanıştığı genç kadınla dünyaevine girdi.

Eşini 5 ay önce kaybeden, 8 çocuk, 14 torun sahibi 64 yaşındaki Hacı Niyazi Yıldırım, bilgisayarda tanıştığı 20 yaş genç kadınla evlendi. Dede Yıldırım "Hacı olmak chat'e engel değil" dedi.

İzmir'de yaşamını sürdüren 64 yaşındaki hacı Niyazi Yıldırım ile 44'lük sevgilisinin sanal alemde bir ay süren gönül ilişkisi, mutlu sonla noktalandı. Yıldırım, İnternet'ten tanıştığı kendi memleketi olan Iğdır'dan bir kadınla dünya evine girdi. Yurt dışında çalışan ve eşinin ölümünden sonra 2 yıl önce hacı olan 8 çocuk ve 14 torun sahibi Niyazi Yıldırım İzmir'e yerleşti. Can sıkıntısını gidermek için tavsiye üzerine evine bilgisayar alan Yıldırım günlerini bilgisayar başında geçirirken çöpçatan sitelerinde sörf yapmaya başladı. Yıldırım'ın ilk tercihi memleketlisi bir kadın bulmaktı ve Iğdır'ın Sarı çoban köyünde oturan 44 yaşındaki Nurhayat Çağlar'la tanıştı. 1 ay boyunca görüşen sevgililer, ilişkilerini evliliğe dönüştürmeye karar verdi.

'Hacılık chat'e engel değil'
Çevresindekilerin kendisini ayıplamalarına aldırış etmediğini belirten Niyazi Yıldırım, "Hacı olmam internette arkadaş aramama engel olamaz. Çünkü günah işlemedim. Bence internet benim durumumdaki insanlar için çok iyi bir iletişim aracı" dedi.

Günün Önemli Haberleri