Habervaktim'den hodri meydan!

Abone ol

Kamuoyu Baykal'a ait olduğu ileri sürülen kasedi konuyşuyor. Baykal 'komplo' dedi. Peki Vakit olayı nasıl gördü?

İNTERNETHABER.COM- Türkiye CHP lideri Deniz Baykal'ın CHP milletvekili N.B ile birlikte olduğu iddia edilen görüntülerin internete sızmasını konuşuyor. Şok gelişme bugün gazetelerin manşetine taşındı. Video ilk olarak metakafe adlı video sitesinde yayınlandı.

Ancak olay Vakit gazetesinin internet sitesi habervaktim'in haberi yayınlamasıyla patladı. Site bir süre sonra haberini geri çekse de skandal patlamış oldu.. 

VAKİT GAZETESİ KASET OLAYINI GÖRMEDİ

Vakit gazetesinin kasetle ilgili nasıl bir tepki vereceği merak ediliyordu. Hemen her gazete saldırıyı görürken gazete kasetle ilgili tek satır habere yer vermedi.  312 general davasında gazeteye kesilen 1 trilyon 800 bin TL'lik cezaya tepki gösterenlerin görüşlerine yer verildi.

HEDEF GÖSTERİLİYORUZ

Habervaktim sitesi CHP yönetimine ateş püskürüyor. Site yönetimi haberin ilk olarak metakafe'de yayınlandığını ve kendilerinin de diğer siteler gibi alıntı yaptıklarını söyledi. Doğan grubunun olayı örtbas etmek istediğini savunarak kendilerinin hedef gösterildiğini iddia etti.

HABERVAKTİM'E BASKIN İDDİASI

Site yönetimi CHP'yi yargıya baskı yapmakla suçladı. Yargıya baskı kurarak Habervaktim'in bürosuna baskın düzenlenmesini talep ettiğini ileri sürüldü. Habervaktim CHP'nin yardım için HSYK ile temasa geçtiğini de yazdı.

TALEP REDDEDİLDİ

Yine sitenin haberine göre baskın girişimi Basın Savcısı'na takıldı. Basın Savcısının CHP'nin talebini reddettiği belirtiliyor. Karar doğrultusunda Habervaktim'in bilgisayarlarına ve bürodaki belgelere el konulması isteniyordu..

TURGUT ALTINOK HATIRLATMASI

Site Doğan grubu gazetelerini iki yüzlülükle suçladı. Kendilerini hedef gösteren Vatan gazetesine Altınok skandalını hatırlattı. Yerel seçim öncesi seks kasedi çıkan dönemin Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un görüntülerini yayınlayan Vatan gazetesini örnek gösterdi. Site "Altınok'a öyle Baykal'a böyle" diye başlık attı.

Günün Önemli Haberleri