Güvenlik toplantısında damga vurdu!

Abone ol

Sultanahmet'te yaşanan saldırıda hayatını kaybedenlerin üzüntüsü, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısına yansıdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısı sona erdi. Toplantı bir saat sürdü.

Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen zirveye katılanların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

DAVUTOĞLU VE BAKANLAR ÜZGÜN

Sultanahmet'te bu sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala Başbakanlık Konutu'na geldi. Zirvede çekilen fotoğraflarda bakanların saldırı nedeniyle üzüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

SALDIRIDA 10 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sultanahmet'te gerçekleştirilen saldırıda ölü sayısını İstanbul Valiliği duyurdu. Patlamada 10 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı açıklandı.

CANLI BOMBA SURİYELİ ÇIKTI

Yaşanan saldırıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'da Sultanahmet Meydan'ında meydana gelen ve Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu değerlendirilen terör olayını esefle kınadığımı belirtmek istiyorum."  dedi.

TEK YÜREK OLMAMIZ GEREKİR

Erdoğan "Bu hadise, bir kez daha millet olarak terör karşısında tek yürek olmamız gerektiğini göstermiştir. Türkiye'nin kararlı ve ilkeli duruşu devam edecektir. Bizim için DAEŞ ile PKK'nın adı veya kısaltması ne olursa olsun, birbirlerinden farkları yoktur. Bu bölgede faaliyet gösteren tüm terör örgütlerinin ilk hedefi Türkiye'dir. Çünkü Türkiye bunların hepsiyle aynı kararlılıkla mücadele yürütmektedir" dedi.

Günün Önemli Haberleri