Güreş kampında skandal

Abone ol

Güreş Milli Takımı Antrenörü Hüseyin İldem, milli takım kampında bir garsonun saldırısına uğradı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Greko Romen Güreş Milli Takımı Antrenörü Hüseyin İldem'in , milli takımın kamp yaptığı Antalya'daki otelin bir garsonunun kafa atması sonucu burnundan yaralandığı öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Güreş Federasyonu tarafından
düzenlenen 9. Uluslararası Şampiyonlar Serbest, Greko Romen ve
Bayanlar Güreş Turnuvası için Antalya'da bulunan Greko Romen Gençler
Güreş Milli Takımının Antrenörü Hüseyin İldem, önceki gün akşam,
kafilenin kamp yaptığı otelin bir garsonuyla tartıştı. Tartışma sürerken, kimliği öğrenilemeyen garsonun, İldem'e kafa atıp, burnunu yaraladıktan sonra kaçtığı belirtildi.

Milli Takım Antrenörü Hüseyin İldem AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın büyütülecek tarafının bulunmadığını ve burnundan yaralanmasına sebep olan garsonu da affettiğini söyledi. Otelde kalabalık güreş kafilesinin kamp yaptığını, yoğunluk nedeniyle serviste aksamalar yaşandığını anlatan Hüseyin İldem, şunları söyledi:

''Şampiyonanın bittiği günün akşamı, otelde yemek yiyorduk. Servis aksadığı için garsonu uyardım. Bu sırada küçük bir tartışma yaşandı. Karşılıklı konuşurken, kimliğini öğrenemediğim garson kafa attı ve kaçtı. Aslında büyütülecek bir olay yok. İlk vuran kazanır derler. Garson da kafayı vurdu ve kaçtı. O anda garsonu yakalasaydım olay büyüyebilirdi. Sporcularım da çok sinirlendi ama onları sakinleştirdik. Onun cahilliğine bırakıyorum. Garsondan şikayetçi olmadım. Otelin müdürleri de özür dilediler. Bu yüzden büyütmeye gerek duymadım.''

Otel Müdürü Ahmet Baki ise, böyle bir olaydan haberi olmadığını belirterek, ''Bildiğim kadarıyla antrenör kazayla başını duvara çarpmış ve burnu incinmiş. Bir güreşçi de havuza atlarken ayağını incitmiş'' dedi.

Günün Önemli Haberleri