Günün önemli gelişmeleri (3)

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Yeni evli çifte elektrik faturası şoku<br/>İstanbul’da yeni evli çifte gelen elektr...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Yeni evli çifte elektrik faturası şoku
İstanbul’da yeni evli çifte gelen elektrik faturası görenleri hayrete düşürdü. Esenyurt’ta yaşayan yeni evlenen bir çifte 103 bin 610 TL tutarında elektrik faturası geldi. Elektrik faturasını görünce şaşkına dönen Aytaç Kılıç, uykularının kaçtığını söyledi.

Daum’a Türk gelin
Bursaspor’un teknik direktörü Christoph Daum, oğlu Marcel için Almanya’da yaşayan Türk bir ailenin Filiz isimli kızlarını istedi. Ailenin Köln’e bağlı Hürth kasabasındaki evine eski eşinden sonra gelen Christoph Daum’u kapıda ailenin babası karşıladı. Eve giren teknik adam, Türk geleneklerine uygun bir şekilde ayakkabılarını çıkardı. Yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından dışarı çıkan Daum, son anda getirdiği çiçeği vermeyi unuttuğu fark etti. Aracının bagajından çıkardığı çiçeği aileye teslim eden Daum, çiftin ileriye dönük planları hakkında konuştuklarını ancak düğün için herhangi bir tarih belirlenemediğini ifade etti.

Deniz paraşütü yaparken ölümden döndü
Avustralya’da deniz paraşütü yapmak isteyen bir kişi az kalsın canından oluyordu. Yaklaşık 20 metre havalanan tatilcinin paraşütü, ters rüzgarın etkisiyle boşa çıktı. Bir anda neye uğradığını şaşıran sporcu, bir anda denize çakıldı. Sürat teknesiyle karaya çıkarılan tatilcinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri