Günün önemli gelişmeleri (2)

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/>*<br/>Yangında can pazarı yaşandı<br/>Beyoğlu’nda bir apartmanın en üst katında çıkan ya...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.
*
Yangında can pazarı yaşandı
Beyoğlu’nda bir apartmanın en üst katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yangına uykuda yakalan Bulut ailesi balkona çıkarak yardım istedi. Baba Şah İsmail Bulut, dumandan etkilenen kızını balkondan sarkıtarak nefes almasına yardımcı oldu.

*
Doktorlar bile inanamadı
Malatya’da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Hazımsızlık şikayetiyle doktora giden 18 yaşındaki kızın midesinde kıl yumağı olduğu belirlendi. Ameliyata alınan genç kızın midesinden 2 kilogram ağırlığındaki kıl yumağı çıkartıldı. Operasyonu gerçekleştiren Dr. Yasin Karaduman, mesleki yaşamı boyunca böyle bir şey görmediğini söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi.

*
Tabutlar küle döndü
Kadıköy’de cenaze işleri yapan bir dükkanda yangın çıktı. Tabutların tutuşmasıyla birlikte kısa sürede büyüyen alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekipler, dumanın kapladığı işyerinden tabutları tek tek dışarı çıkardı. Alevler yarım saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, çok sayıda tabut yanarak kül oldu.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri