Günün önemli gelişmeleri (1)

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için drledik.<br/><br/>Erdoğan’dan darbe hükümetine rest<br/>Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır’daki darb...

Günün önemli gelişmelerini sizin için drledik.

Erdoğan’dan darbe hükümetine rest
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır’daki darbe hükümetinin Türk Büyükelçisinden ülkeyi terk etmesini istemesine hemen karşılık verildiğini ifade ederek, "Tavrımız darbeci yönetime karşıdır, Mısır halkına karşı değildir. Biz halkların egemenlik haklarına saygı duymayanlara asla saygı duyamayız” dedi.

Kızıl gecenin galibi Aslan
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Sivasspor’u konuk etti. 4 kırmızı kartın çıktığı mücadele, Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Market yandı, mahalleli birbirine girdi
Başkent’te, bir marketin üst katında başlayan yangın, itfaiye ve polisi alarma geçirdi. Alt katta bulunan mutfak tüpleri nedeniyle paniğin yaşandığı yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Bu sırada yangını izleyen mahalle sakinleri nedeni bilinmeyen bir kavgaya tutuştu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya mahallenin yaşlı kadınları da karıştı. Polisin yetersiz kalması nedeniyle takviye ekiplerin müdahale ettiği olayda biber gazı kullanıldı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri