Gülşah Yılmaz kimdir instagramı bile gizli

Abone ol

Tam ismi Serpil Gülşah Yılmaz olan Ardahanlı yarışması İşte Benim Stilim All Star finalisti oldu. Peki instagramını bile gizli yapan Gülşah Yılmaz kimdir?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Gülşah Yılmaz finale kaldı ve birinciliğin adaylarından oldu. Katıldığı sezonda da finale kadar gelen Serpil Gülşah Yılmaz birinciliği Ezgi Ünal'a kaptırmıştı.

Ardahanlı olan Gülşah Yılmaz, 32 yaşında. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. Kendisini moda aşığı olarak tanımlayan Gülşah Yılmaz özel hayatını saklı tutmayı tercih ediyor.

Diğer yarışmacıların aksine instagram hesabını da gizli yapan Gülşah Yılmaz, sansasyondan uzak ve kaliteli davranışları ile dikkat çekti.

GÜLŞAH YILMAZ NE İŞ YAPIYOR?

İşte Benim Stilim yarışmasına katılana kadar emlak danışmanlığı yapan Gülşah Yılmaz Ataşehir'de yalnız yaşıyor. Evlenmekten korktuğunu söyleyen Gülşah Yılmaz bazı dergileri de poz verdi.
GÜLŞAH YILMAZ NASIL ELENMİŞTİ?

Serpil Gülşah Yılmaz, İşte Benim Stilim ikinci sezonunun favori isimlerinden biriydi. Etnik ve bohem kıyafetler tercih eden Gülşah Yılmaz katıldığı sezonda da ismini finale yazdırmıştı.

Gülşah Yılmaz, finalde birinciliği Ezgi Ünal’a kaptırmış ve yarışmayı kazanamamıştı.

Günün Önemli Haberleri