Guizanın saydığı üç isim

Abone ol

Guiza medyanın önüne çıkıp okunu çekti. İmza töreninden sonra konuşan Guiza, Fener'den en beğendiği 3 oyuncuyu saydı.

İNTERNETHABER
ÖZEL

Fenerbahçe'nin en pahalı transferlerinden biri olan Daniel Guiza Şükrü Saracoğlu stadında 4 yıllık anlaşmaya imzayı attı. Önümüzdeki ay 28. yaşını kutlayacak olan Guiza, stadı gezip çok özel pozlar verdi.

Ardın Fenerbahçe TV'ye çıkan Guiza, sarı lacivertli ekipte beğendiği üç ismi sıraladı. İlk sıraya Uğur'u koyup, diğer iki ismi de Alex ve Roberto Carlos olarak saydı.

Guiza imza törenine 14 numaralı forma ile çıktı. İspanyol medyasının da imza törenine büyük ilgisi oldu. Törene Asbaşkan Mahmut Uslu da katıldı.


Daniel Guiza, imza attıktan
sonra Şükrü Saracoğlu
çimlerine çıktı. Topla şov
yapan Guiza birbirinden ilginç
pozlar verdi. O fotoğraflar
için TIKLAYIN!

Uslu, "İnşallah bizi utandırmayacak. Penaltı olmadan 27 gol atmak çok büyük bir meziyet" dedi.

UMARIM SİZİ UTANDIRMAM

İspanya'da gol kralı olan Daniel Guiza ise İstanbul'a gelmiş olmanın heyecanını yaşıyordu. Sözlerine de bunu vurgulayarak başladı ve,  "İstanbul'da olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Çok heyecan verici. Umarım sizi utandırmam. Türkiye'de başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

BANA OKÇU DERLER...


Fenerbahçe'nin dışardan bakıldığında çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Guiza, bu nedenle sarı lacivertli ekibi tercih ettiğini söyledi.

İspanya'daki lakabını hatırlatan Guiza, seyirciye "İspanya'daki lakabım Okçu... Umarım okçudan etkilenirsiniz, umarım sizi mutlu ederim. Bir an önce oynamaya başlamak istiyorum. Bundan heyecan duyuyorum... " mesajını yolladı.

Guiza imza töreninin ardından Şükrü saracoğlu çimlerine çıktı. Stadı gezerek bilgi alan Guiza, medyaya "okçu pozu" verdi...

FENERBAHÇE TV'YE ÇIKTI

Daniel Guiza daha sonra Fenerbahçe TV'ye çıkan Gui

Daniel Guiza, İstanbul'a eşi ve
4 yakın arkadaşı ile birlikte
geldi. Havaalanındaki renkli
görüntüler için TIKLAYIN!
za sıcak mesajlar verdi. Türkiye'de de gol kralı olmak istediğini belirten Guiza,  "Kulüp ve taraftarlar gerçekten inanılmaz ve mükemmel... Bir futbolcunun gelebileceği en yüksek noktalardan biriydi. Beni kısmetim buraya getirdi. Daha başka yerde oynayamazdım" dedi.

OKÇU SEMBOLÜNÜN ESİN KAYNAĞI

Lakabı okçu olan yıldız oyuncuya bu hareketin esin kaynağı soruldu. Guiza, "Benim küçüklükten beri idolüm olan bir futbolcu var. Bu onun hareketiydi. Onun anısına yapıyorum bu hareketi" dedi.

Fenerbahçe'de bildiği futbolcuları da sıralayan Guiza en beğendiklerini; "Alex, Uğur ve Roberto Carlos" olarak sıraladı.

NEDEN 14 NUMARA?

Guiza forma tercihine de açıklık getirdi, "Yedi yıldır bu forlayı taşıyorum. Geçen yıl 27 gol attığımda bu forma vardı üzerimde" diye konuştu...
Günün Önemli Haberleri