G.Saray ve Beşiktaş takas yolunda

Abone ol

Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu G.Saraylı olmaya çok yakın. Buna karşılık ise Cimbom'lu bir oyuncu Beşiktaş yolunda

Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.

Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.

Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.

Kritik gollerin kahramanı
Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.

Kaynak: Akşam
Haber: Nurettin Ercan

Günün Önemli Haberleri