Göz-Gözden anlamlı mesaj

Abone ol

Aydınspor ve Göztepe takımlarının taraftarları arasında 'dostluk sözleşmesi' imzalandı.

Üçüncü Futbol Ligi 3. Grup'ta, Pazar günü Aydın'da karşılaşacak olan Aydınspor ve Göztepe takımlarının taraftarları arasında 'dostluk sözleşmesi' imzalandı.

Aydınspor Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak Menderes Park Tesisleri'nde bir araya gelen iki kulübün taraftarlarına, Aydınspor Genel Kaptanı Abdurrahim Tikbaş tarafından iftar yemeği verildi.

Yemekte konuşan Göztepe Taraftar Temsilcisi Ertan Kocaoğlu, mazisi başarılarla dolu olan iki kulübün, taraftarlarının bundan sonra dost olacaklarını belirterek, "Göztepe olarak Aydınspor'u 'kardeş kulüp' ilan ettik. Pazar günü yaklaşık bin kişilik bir taraftar grubuyla Aydın'a çiçeklerle geleceğiz" dedi.

Aydınspor Taraftar Temsilcisi Vedat Kasarlıoğlu da, dostluk sözleşmesini imzalamaktan mutlu olduklarını, Pazar günü en küçük bir olayın çıkmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Aydınspor Genel Kaptanı Abdürrahim Tikbaş ise gerek Göztepe'nin gerekse Aydınspor'un yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle kaybedecek vakitlerinin bulunmadığını, dostluğun kalıcı olmasını istediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından taraftar temsilcileri arasında 'dostluk sözleşmesi' imzalandı.

Sözleşmede şu ifadelere yer verildi:
"Gerek Pazar günü gerekse iki takımın bundan sonraki maçlarında Süper Lig tecrübesine sahip, herkesin gönlünde taht kurmuş iki Ege kulübü temsilcisi olarak artık kavga zamanının sona erdiğini, birlikte bir üst lige çıkma dileğiyle taraftarlarımızı centilmence yönlendireceğimizi spor kamuoyuna duyurmak istiyoruz."
Günün Önemli Haberleri