G.Osmanpaşada park açıldı

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi park açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Boş bulduğu her karış alanı Gaziosmanpaşalılar için yeşil alana dönüştüren Belediye, Mevlana Parkı'ndan sonra dün de Şehit Polis Ahmet Yıldırım Parkını hizmete soktu. 

:ŞEHİT POLİS AHMET YILDIRIM PARKI

Yeni açılan parkta yürüyüş alanı, fitness aletlerinin bulunduğu spor bahçesi, çocuklar için oyun gurubu ve piknik masaları yer alıyor.

"Yeşil medeniyetine doğru adım adım ilerliyoruz" ilkesinden hareket eden, Gaziosmanpaşa Belediyesi yeşillendirme seferberliğini sürdürüyor. GOP Belediyesinin 9 bin metrekare alanda yapımını gerçekleştirdiği "Şehit Polis Ahmet Yıldırım parkı ''düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gaziosmanpaşa Kaymakamı Selman Yenigün’ün de katıldığı törende konuşan GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, son iki yılda 25.inci parkın yapımını gerçekleştiren ve 50'yi aşkın parkında restorasyonunu tamamlayan belediyenin bulduğu her yeşil alanı parka dönüştürerek, halkın hizmetine soktuklarını belirtti. Dr. Erhan Erol, '' Vatandaşlarımızın bu parktan spor yaparak yararlanmaları gelecek neslin daha sağlıklı olmasına da imkan sağlayacaktır. Hepinizden tek dileğim parklarınıza sahip çıkıp buraları korumanız.''dedi.

Şehit Polis Ahmet Yıldırım Parkı 9000 metrekarelik alanda inşa edildi. Parkın içinde yürüyüş alanı, fitness aletlerinden oluşan spor bahçesi, çocuklar için oyun gurubu ve piknik alanları yer alıyor.


ŞEHİT POLİS AHMET YILDIRIM KİMDİR

Polis memuru Ahmet Yıldırım 1965 yılında Akçabat 'ta doğdu. 1987 yılında Bornova'daki Polis Okulundan mezun olan Yıldırım,19 Haziran 2006 tarihinde Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde görev yaparken yasa dışı bir örgütün taradığı ekip otosunun içinde şehit edildi. Ahmet Yıldırım evli ve iki çocuk babasıydı.

Günün Önemli Haberleri