GOPtan bir dünya şampiyonu

Abone ol

Gaziosmanpaşalı Taekwondocular, Türkiye'nin gururu oldu.

Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Türkiye"nin gururu olan GOP"lu sporcular bu kez Vietnam"da yapılan Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası"nda bir dünya şampiyonluğu ve iki dünya üçüncülüğü elde etti. Yıllardır başarılı bir performans sergileyen ve katıldığı tüm turnuvalarda dereceye giren Zeynep Kirez, yeniden dünya şampiyonu olurken ,tüm Gaziosmanpaşa"nın yüzünü güldürdü

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübünün dünya çapındaki ünlü taekwondocuları bu kez Vietnam"da yüzümüzü güldürdü. Vietnam da yapılan Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonasında birbirinden başarılı maçlar çıkaran sporcularımızdan Zeynep Kirez yapılan müsabakalar sonucunda tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu oldu.
Dünyanın sayılı taekwondocularının katıldığı şampiyonada sporcularımızdan Burcu Altun ile Nergis Gencay"da dünya ücüncülüğünü elde etti.
Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen her turnuvada madalya sehpasında yer alarak ülkemize haklı gurur yaşatan Uluslar arası Tekvando Turnuvası'nda elde edilen derecelerle ilgili olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, " Sporcularımızın taekwondo alanında dünyanın sayılı ülkelerini geride bırakarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmesi bizler için gurur verici bir olaydır. Bir kez daha sporcularımızın elde ettiği başarılardan kıvanç duyduk""dedi.

Günün Önemli Haberleri