Gökhan Zanın keyfi yerinde

Abone ol

Gökhan Zan, takıma ekstra katkı sağlamanın kendisine keyif verdiğini söyledi.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, takıma ekstra katkı sağlamanın kendisine keyif verdiğini söyledi.

Gökhan, Beşiktaş'ın resmi internet sitesindeki "Cola Turka Futbolcu Günlüğü" bölümünde yer alan röportajında, savunmada oynamasına rağmen son dönemlerde attığı gollerle dikkat çekmesiyle ilgili olarak şunları kaydetti:

"Benim öncelikli olarak bir maçta ilk hedefim rakibe gol attırmamak. Rakip forvetlere karşı takımımın defans hattını korumak, ama bunların yanı sıra gol atmak da ayrı bir zevk. Takıma ekstra katkı sağlamak bana inanılmaz keyif veriyor, fakat bunlar sadece benim değil, bütün takımın başarısı."

Yaşanan puan kayıplarını "şanssızlık" olarak değerlendiren Gökhan Zan, "İlk haftalarda defansta birtakım problemler oldu. Şu anda bunlardan eser yok. Kaybettiğimiz, berabere kaldığımız maçlarda şanssızlığın yanı sıra kendi hatalarımız da önemli bir etkendi" dedi.

Gökhan Zan, yeni kurulan takımlardaki problemli dönemlerin kendileri için geride kaldığını vurgulayarak, "Çok genç bir takım olduk. Geçen süre içinde de takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat ettik. Uyum sorunu diye adlandırılan bölümü de geride bıraktık. Artık hedefe tam anlamı ile kilitlenmiş bir şekildeyiz" diye konuştu.

Basında çıkan "Arsenal, Gökhan Zan ile ilgileniyor" haberleri ile ilgili bir soruya Gökhan Zan, "Böyle bir şeyin olması bana gurur verir" yanıtını verdi

Beşiktaş'ın, Fortis Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı kazandığını, ancak lig şampiyonluğu sevincini yaşayamadığını söyleyen Gökhan, "100. yılımızdan beri şampiyonluk sevincini yaşayamadı bu camia. Umarım bu sene şeytanın bacağını kırarız" dedi.

Günün Önemli Haberleri